vissza az összes hírhez
Mi a helyzet a Superman szereplőivel?

Mi a helyzet a Superman szereplőivel?

2023.05.14 Szerző dO_od

James Gunn rendező jelenleg lelkes kritikáknak és ígéretes bevételeknek örül, A galaxis őrzői filmszéria harmadik részével kapcsolatban, és a Marvel-től való távozása alkalmával ennél jobb búcsút nem is kívánhatott volna. Gunn azonban sokkal elfoglaltabb mostanában, mint amilyennek látszik. Hiszen a dicsőített filmes nemrég lett a teljes DC-filmes istálló egyik új főnöke, és az csak természetes, hogy stúdió számára alkotni is fog. Első filmes projektje az élőszereplős Superman-film reboot változata lesz, Legacy alcímmel. És a film körül mostanában eléggé beindultak a dolgok.

 

Nemrég írtunk arról, hogy a film készítői Jacob Elordi (Eufória) színészt fontolgatják a főszerepre. Most megtudtuk, hogy a színész valóban szóba került a szereppel kapcsolatban, azonban ő maga sosem érdeklődött utána. Így helyette korábban Tom Brittney és Andrew Richardson színészek versengtek a szerepért, de úgy tűnik, már egyikük sincs a vezető jelöltek között. Helyette David Corenswet (Pearl, Miénk a város) és Nicholas Hoult (Renfield, A menü) párosa került a képbe. Az utóbbi valamivel ismertebb név, hiszen nemrég épphogy lemaradt az új Batman szerepről, korábban pedig az X-Men filmszériában Beast karakterét alakította.

 

Azonban Corenswet az, aki állítólag a legnagyobb érdeklődést váltotta ki, ezért neki van a legnagyobb esélye arra, hogy ő legyen az új Clark Kent. Clarknak pedig szüksége van az ő Lois Lane-ére. A színésznők válogatása is négy névre szűkült: Rachel Brosnahan (A káprázatos Mrs. Maisel), Emma Mackey (Sexoktatás), Phoebe Dynevor (A Bridgerton család) és Samara Weaving (Babylon). Válogatás során állítólag Brosnahan tette a legjobb benyomást a stábra. Minden jel szerint közeledünk a célhoz, a forgatás várhatóan jövő év első felében kezdődik Atlantában.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Az Eufória harmadik évada gondban van

Az Eufória harmadik évada gondban van

2024.03.26

Tavaly novemberben, az HBO istálló következő projektjeinek bemutatásakor a cég képviselői azzal büszkélkedtek, hogy a sikeres Eufória sorozat harmadik szériája zöld utat kapott, és valamikor 2025-ben… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

2023.12.17

Már néhány nap múlva világszerte a mozikba kerül a Warner Bros. stúdió legújabb filmje, a 2018-as milliárdos sikert hozó Aquaman képregényfilm folytatása, az Aquaman és az Elveszett Királyság címmel.… (több)

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

2023.11.21

Ha nem megy Batmannel, Nicholas Hoult színésznek (Mad Max - A harag útja, A menü) meg kellett elégednie Lex Luthorral. Valójában a brit színész volt az egyik favorit Reeves denevér-szuperhősének… (több)

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

2023.11.11

Egy év és néhány hónap telt el azóta, hogy bejárta a világot a hír, miszerint a Warner Bros. stúdió lemondta a DC univerzum már leforgatott és szinte kész, a várva várt Batgirl című képregényfilmjét,… (több)

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

2023.10.10

James Gunn, a filmes DC-univerzum új irányítójától érkező, hónapokig tartó ködösítés és ellentmondások után a Variety hírportál most végre megerősítheti, hogy a fő színészsztárok, Gal Gadot, Jason… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

2023.08.30

A hosszú játékidők szezonja semmiképp sem ért véget, és hamarosan az Oppenheimer című háromórás kolosszus után újabb hosszú drámák várnak ránk – Scorsese Megfojtott virágok című filmje (206 perc) és… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

tegnap

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)