vissza az összes hírhez
Kraven lesz a Sony első képregényes R-besorolású filmje

Kraven lesz a Sony első képregényes R-besorolású filmje

2023.04.25 Szerző dO_od

Tehát nem a Venom, hanem a képregényes Kraven, a vadász című film kap exkluzív, és a kasszasikerek között még mindig nem túl gyakori R-kategóriájú korhatár besorolást. A Sony stúdiónak és a pók nélküli univerzumának tehát ez lesz a felnőtteknek szóló bemutatkozása, és a CinemaCon rendezvényen, ahol a közönségnek bemutatták a film előzetesét, tapasztalt első visszajelzések mutatják, hogy Aaron Taylor-Johnson (Tenet) főszereplésével készült film alkotói éltek is a lehetőséggel.

 

A híres vadállatvadászról szóló filmben, aki időnként elmegy New Yorkba Pókemberre vadászni, rengeteg brutális akció, vér, végtagok amputálása és más „jó” dolog vár a nézőkre. A főszereplő a jelek szerint rendesen fogja használni minden vadászati eszközét, például csapdákat, hogy lelassítsa áldozatait. 

 

Mindenesetre nem Kraven lesz az egyetlen klasszikus Pókember-féle gonosz, a trailerben bemutatkozott Rhino is - ebben a verzióban azonban nem páncélja lesz, hanem egy szérum segítségével fog átalakulni. A trailer mindenesetre a nyár folyamán hivatalosan is megérkezik a netre, a film premierje pedig tervek szerint idén októberben lesz, és Johnson mellett (aki több filmre szóló szerződéssel rendelkezik) pedig Christopher Abbott, Russell Crowe, Ariana DeBose és Alessandro Nivola is feltűnik majd. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Sebastian Stan lesz Donald Trump

Sebastian Stan lesz Donald Trump

2023.11.30

Az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Sebastian Stan miután a sokat dicsért Pam & Tommy című sorozatban Tommy Lee-t alakította, most egy újabb excentrikus karaktert fog alakítani, aki egyebek… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)