vissza az összes hírhez
A harmadik Sherlock-film mostantól prioritást élvez

A harmadik Sherlock-film mostantól prioritást élvez

2023.04.22 Szerző dO_od

A rajongók évek óta várják, hogy mikor, és hogy egyáltalán elkezdődik-e a harmadik Sherlock Holmes-film forgatása Downey, Law és Ritchie szereplésével. Az utoljára megnevezett színész időközben kiszállt a projektből, mivel az utóbbi időben saját ötleteivel volt elfoglalva, illetve Disney stúdiónak is dolgozott, ezért lényegében minden azon múlott, hogy Downey-t sikerül-e meggyőzni a harmadik részben való szerepléséhez vagy sem. És most úgy néz ki, hogy az előbbi lesz.

 

Felesége és egyben producere, Susan Downey szerint a színész most már nem csak arra áll készen, hogy újra beleugorjon a híres nyomozó ikonikus szerepébe, de most prioritást is élvez nála. A Marvel-időszaka után, amelyet időnként kisebb filmek miatt szakította meg, majd néhány új projekt után, mint például az Oppenheimer című film, amelyek még bemutatásra várnak, Downey naptárában állítólag végre van szabad hely a harmadik Sherlock-film számára, és a forgatás hamarosan elkezdődhet. A projektet ráadásul Warner Bros. stúdió is támogatja, amelynek most nagy szüksége van a slágerfilmekre.

 

Mindenesetre a Sherlockról szóló harmadik filmről egyelőre nem sokat tudni. Legutóbb arról volt szó, hogy Dexter Fletcher (Rocketman, Ghosted) állhat a kamera mögé, de nem biztos, hogy maradt a filmnél. Ugyanígy Jude Law számára is megfelelő időablakot kell majd találni, mivel az ő naptára is általában eléggé tele van. És végül maga Ritchie visszatérése sem kizárt jelen pillanatban, hiszen éppen a múlt hónapban tudatta, hogy a harmadik Sherlock-film alapvetően csak Downey-n múlik. Meglátjuk tehát, hogy ez a csapat hogyan fog összeállni, és mi lesz belőle. Mindenesetre úgy tűnik, hogy a harmadik Sherlock Holmes film végre jó úton van.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

96. Academy Awards - eredmények

96. Academy Awards - eredmények

2024.03.11

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Los Angeles-i Dolby Színházban tartották az Amerika Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kilencvenhatodik Oscar-díjkiosztó ünnepségét, amelyen összesen… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

77. BAFTA-díjak - eredmények

77. BAFTA-díjak - eredmények

2024.02.19

2024. február 18-án, vasárnap a londoni Southbank Centre Royal Festival Halljában rendezték meg a 77. Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) díjátadóját, amelyen a 2023. évben az Egyesült… (több)

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

2024.01.27

Tíz évvel ezelőtt Matthew McConaughey abszolút csúcson volt. Egy főszerep egy olyan Nolan-filmben, amely az elmúlt évtized egyik legjobb sci-fi filmje lett. A Mielőtt meghaltam című filmért pedig… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

29. Critics' Choice Awards - eredmények

29. Critics' Choice Awards - eredmények

2024.01.14

Január 14-én, vasárnap a kaliforniai Santa Monicában tartották a Critics' Choice Awards díjátadó ünnepséget, amelyen hagyományosan az elmúlt év kiemelkedő alkotói teljesítményeket és filmalkotásokat… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

tegnap

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

2024.04.24

A népszerű amerikai rendező, Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter és a bölcsek köve) négy évvel ezelőtti vállalkozása, a Karácsonyi krónikák című film folytatása után, amely a Netflix… (több)