vissza az összes hírhez
Úton vannak a sorozatok rebootjai

Úton vannak a sorozatok rebootjai

2023.04.16 Szerző dO_od

Gyerekkorodban imádtad a Baywatch-t, a Csillagkaput, a Robotzsarut vagy esetleg a Doktor Szöszit? Akkor talán érdekelhet, hogy ezek a márkák és még néhány másik is reboot-verziót kap. A legtöbbjük mögött az Amazon áll majd, vagyis az a stúdió, amely az MGM felvásárlásával megszerezte a jogokat, és most tárgyalásokat folytat arról, hogyan lehetne azokat a legjobban hasznosítani. 

 

Amazon esetében konkrétan az új Csillagkapu, Doktor Szöszi, Robotzsaru, A hét mesterlövész, A Rózsaszín Párduc, Poltergeist – Kopogó szellem és A Thomas Crown-ügy alkotásokról van szó. Az utóbbi három projekt azonban mozifilmek közé tartozik, és a stúdió szeretné valamilyen módon egy nagyobb univerzumba beépíteni, hasonlóan ahhoz, ahogy most a Creed – Apollo fia film bővítését is tervezi. Ha már itt tartunk, az Amazon állítólag Sylvester Stallonéval is megállapodott, és a Rocky tévében is megjelenhetne.

 

További információk pedig Bonddal kapcsolatosak, itt a rajongókat megnyugtathatja, hogy az Amazon egyelőre nem tervez sorozatot vagy filmes spin-off változatot (főkén azért, mert a filmszériát még mindig nagy mértékben Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerek irányítják), de a stúdió valamilyen Bond-témájú vetélkedőt/reality show-t tervez.

 

Végül pedig térjünk vissza az ikonikus 1980-as és 1990-es évekbeli sikerhez - a Baywatch sorozathoz. Évek során számos tévés spin-off változata született, sőt, nemrég egy filmváltozat is készült Dwayne Johnson főszereplésével. Most a Freemantle társaság bejelentette, hogy egy vadonatúj rebootot terveznek, de egyelőre nem kapcsolódnak hozzá sem alkotók, sem színészek.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

Rengeteg horrorfilm folytatása vár ránk

Rengeteg horrorfilm folytatása vár ránk

2023.11.02

Ahogy idén az ausztrál Beszélj hozzám! című film, az amerikai Gonosz halott - Az ébredés című film, vagy a jelenleg a mozikban és a streaming csatornákon is futó, legújabb Öt éjjel Freddy… (több)

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

Meghalt Burt Young színész

Meghalt Burt Young színész

2023.10.19

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Burt Young, Oscar-díjra jelölt amerikai színész, akit sok rajongó leginkább a Rocky Balboa-ról szóló népszerű filmszériából ismeri, amelyben Paulie Pennino… (több)

Eddie Murphy lesz az új Rózsaszín párduc sztárja?

Eddie Murphy lesz az új Rózsaszín párduc sztárja?

2023.05.18

Nemrég itt számoltunk be arról, hogy ma már az Amazon alá tartozó MGM stúdió több híres márkájának rebootján dolgozik. Ezek közé tartozik A Rózsaszín párduc című film is, és ez a projekt most lassan,… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)