vissza az összes hírhez
A Blade leszerződte a horrorokból ismert segéderőt

A Blade leszerződte a horrorokból ismert segéderőt

2023.04.16 Szerző dO_od

A Marvel készülő Blade szólófilmjének eddig nem volt éppen könnyű dolga a produkcióval. Először egy rossz forgatókönyvről szóltak a pletykák, amit később át kellett írni, aztán a főszereplő Mahershala Ali (Zöld könyv – Útmutató az élethez) egyre növekvő frusztrációjáról spekuláltak a fent említett forgatókönyv és a benne lévő akciójelenetek hiánya miatt, majd jött Bassam Tariq (Mogul Mowgli) rendező távozása, aki a jelek szerint nem volt alkalmas a feladatra. Így a helyére néhány hetes keresgélés és a film általános túlméretezése után a dicsért Yann Demange ('71) érkezett, a forgatás pedig az év elején kezdődik, ezért a premier 2024 szeptemberére lett elhalasztva.

 

De most április van, lapozzunk egyet, mert a film végre a kamerák elé fog kerülni. Most egyébként a film a horrorokból ismert segéderővel is bővül, egyelőre nem részletezett gonosz karakter szerepébe. Alival szemben tehát Mia Goth (X, Pearl) színésznőt láthatjuk a filmben, aki állítólag Lilithet - Drakula lányát - fogja alakítani. A hír még nem hivatalos, a megerősítésre még várnunk kell. Mindenesetre rajta kívül Delroy Lindo és Aaron Pierre is szerepelni fog a filmben. Fontos megemlíteni, hogy a nemrég megerősített hír szerint a Marvel és a Disney produkciójában készülő harmadik Deadpool-film is R-kategória besorolású lesz, ezért feltételezhető, hogy a Blade film is ugyanezt a besorolást fogja kapni. Remélhetőleg a produkció további része már zökkenőmentes lesz, és a Blade rajongók elégedettek lesznek a végeredménnyel.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült,… (több)

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

2023.11.03

Miután bejelentették, hogy a Deadpool következő, egyelőre hivatalos cím nélküli folytatásában, a korábbi részekre is utalva, Ryan Reynolds mellett végre a visszatérő Hugh Jackman is feltűnik majd, a… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

Jennifer Garner visszatér Electra szerepében

Jennifer Garner visszatér Electra szerepében

2023.07.08

Nem volt elég a Doctor Strange az őrület multiverzumában című sorozatban és a Flash: A Villám című sorozatban látható multiverzumos játékokból? Akkor nem kell aggódni, Hollywood ebben a tekintetben… (több)

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

2023.06.14

Az írósztrájk kezd a stúdióknak gondokat okozni. Ahelyett, hogy az íróknak rendes honoráriumot fizetnének, illetve a nyereség jól megérdemelt százalékát, az olyan főnökök, mint David Zaslav (Warner… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)