vissza az összes hírhez
Az Universal projektjei fiatal sztárokra vadásznak

Az Universal projektjei fiatal sztárokra vadásznak

2023.04.14 Szerző Goldbeater

A Universal stúdió jelenleg több olyan projekten dolgozik, amely a már jól ismert és bevált saját márkáira épül. Ezek egyike az e héten bejelentett, de nem részletezett hozzájárulás a klasszikus Universal-szörnyek világához, amit a Radio Silence nevet viselő kreatív csapat vállalná el, amelynek tagjai Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezők, akik olyan filmek révén ismertek, mint a pár évvel ezelőtti Aki bújt című horrorkomédia és a Sikoly filmszéria utolsó két nagy sikerű filmje.

 

A régóta futó horror filmszéria két folytatásának egyik főszereplője, Melissa Barrera színésznő várhatóan a főszerepet fogja játszani a bejelentett thrillerben, amely Stephen Shields (A gyermek) forgatókönyve alapján készült, Guy Busick (Sikoly) átdolgozásával. Az új film a sikeres A láthatatlan ember című film vagy a most bemutatásra kerülő Renfield című film mintájára újra felhasználná a Universal stúdió egyik klasszikus szörnyetegét, és új, modern felfogásban ábrázolná azt. Hogy konkrétan milyen karakter(ek) lesz(nek), azt csak a következő hetekben-hónapokban tudjuk meg.

 

A Universal stúdió második projektje, amely jelenleg stábot toboroz, Jan de Bont 1996-os kasszasiker Twister című filmjének régóta készülő folytatása. A film Twisters cím alatt lesz bemutatva, rendezője pedig Lee Isaac Chung lesz, aki néhány éve a Minari – A családom története című elismert drámával szerzett pontokat. A készülő projekt női főszerepét egy ideje már megszerezte Daisy Edgar-Jones színésznő (Ahol a folyami rákok énekelnek), a férfi főszerepet illetően pedig jelenleg is folynak a tárgyalások az egyre népszerűbb Glen Powell színésszel, aki a tavalyi megasikerű Top Gun: Maverick című kasszasikerben a beképzelt Hangman pilóta szerepében tündökölt. A Mark L. Smith (A visszatérő) forgatókönyvéből készülő Twisters című kalandthriller premierjének dátuma jelenleg 2024. július 19-re van kitűzve.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Paramount sok új projektet jelentett be

A Paramount sok új projektet jelentett be

2024.04.12

Ha valamelyik hollywoodi stúdió igazán nagy energiával volt jelen az idei CinemaCon konferencián Las Vegasban, és a világ minden tájáról érkező filmesek előtt minél jobb fényben akart bemutatkozni,… (több)

A Hetedik Sikoly-film régi ismerősöket üdvözöl

A Hetedik Sikoly-film régi ismerősöket üdvözöl

2024.03.12

Az elmúlt hónapokban viszonylag nagy felhajtás volt a Sikoly filmszéria körül. A legutóbbi, körülbelül egy évvel ezelőtt bemutatott Sikoly VI című film rendesen hozott pénzt a mozikban, akárcsak az… (több)

Jön a harmadik Top Gun

Jön a harmadik Top Gun

2024.01.12

A Top Gun: Maverick című film, amely másfél évvel ezelőtt nagy erővel vette célba a mozikat, a megasztár Tom Cruise legsikeresebb filmje, és világszerte 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Így… (több)

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

2024.01.10

Amikor Tom Cruise még huszonegy éves srác volt, az áttörést a Kockázatos üzlet című filmben a nyughatatlan Joel Goodsen szerepe hozta meg számára. A film a híres Warner Brothers stúdiótól származott,… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A hetedik Sikoly-filmet rendező is elhagyta

A hetedik Sikoly-filmet rendező is elhagyta

2023.12.23

A népszerű Sikoly című horrorfilm-széria közelgő hetedik része úgy omlott össze, mint egy kártyavár. Az utolsó két film (köztük az ötödik Sikoly film, amely sikeresen újjáélesztette a franchise-t,… (több)

Jenna Ortega is elhagyja a Sikoly filmet

Jenna Ortega is elhagyja a Sikoly filmet

2023.11.22

Nem, ez nem kettős látás! A hetedik Sikoly film szereplői valóban gyorsabban fogynak, mint ha a színésznőket maga a gyilkos Ghostface tette volna a láb alól. Alig néhány órával azután, hogy… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)