vissza az összes hírhez
A Hetedik Sikoly-film régi ismerősöket üdvözöl

A Hetedik Sikoly-film régi ismerősöket üdvözöl

2024.03.12 Szerző Jokolo

Az elmúlt hónapokban viszonylag nagy felhajtás volt a Sikoly filmszéria körül. A legutóbbi, körülbelül egy évvel ezelőtt bemutatott Sikoly VI című film rendesen hozott pénzt a mozikban, akárcsak az előző ötödik rész, amely tizenegy év után alaposan beindította a franchise-t. Az első négy részt rendező Wes Craven halála után Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett vették át a két sikeres film rendezését. A horrorfilmek viszonylag olcsó projektek lehetnek, a jól sikerültek pedig gyakran jó pénzt hoznak a mozikban, ezért nem volt meglepő, hogy azonnal elkezdtek beszélni a hetedik részről.

 

Az azonban egymás után jövő bonyodalmakkal küszködött, amikor először a két főszereplő közül az egyiket, Melissa Barrerát elküldték a Palesztinát támogató ellentmondásos kijelentései miatt, majd a főszereplő Jenna Ortega (Wednesday) állítólag időhiány miatt távozott, nem sokkal később pedig a tervezett rendező, Christopher Landon (Boldog halálnapot!) is otthagyta a projektet, így az egész film a stúdióban összeomlott, és senki nem tudta, hogy a filmszéria sorsa hogyan fog alakulni. Ha pedig nem tudod merre tovább, dobj be néhány jól ismert arcot. Tulajdonképpen pontosan ez történik a Sikoly hetedik részével is, amelyben a filmszéria arca, Neve Campbell (Sikoly) egy kihagyott rész után visszatér. A hatodik rész kivételével a széria minden epizódjában szerepelt, beleértve az elsőt is, amely áttörést jelentett a karrierjében. Most a színésznő izgatottan erősítette meg az Instagramon, hogy a folytatásban ismét főszerepet fogja játszani, Sidney Prescott karakterét. És nem lesz egyedül.

 

A stúdió rendezőt is talált a filmhez, és ezúttal is olyan valaki lesz, akinek van köze a Sikoly filmekhez. A rendezői székbe ugyanis Kevin Williamson fog beülni, aki a híres slasher filmszéria három részének forgatókönyvét írta, és szellemi atyjának is nevezhető, mivel ő találta ki az első Sikoly-film eredeti koncepcióját, amely a horror kliséket vette célba. Eddigi egyetlen rendezői sikere a nem túl hivalkodó és csak közepesen értékelt a Bosszúból jeles című horrorfilm. Meglátjuk majd, hogyan fog a hetedik rész sikerülni, ha a kormánynál olyan személyek lesznek, akik közel három évtizeddel ezelőtt ott voltak a kultusz születésénél.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

A hetedik Sikoly-filmet rendező is elhagyta

A hetedik Sikoly-filmet rendező is elhagyta

2023.12.23

A népszerű Sikoly című horrorfilm-széria közelgő hetedik része úgy omlott össze, mint egy kártyavár. Az utolsó két film (köztük az ötödik Sikoly film, amely sikeresen újjáélesztette a franchise-t,… (több)

Jenna Ortega is elhagyja a Sikoly filmet

Jenna Ortega is elhagyja a Sikoly filmet

2023.11.22

Nem, ez nem kettős látás! A hetedik Sikoly film szereplői valóban gyorsabban fogynak, mint ha a színésznőket maga a gyilkos Ghostface tette volna a láb alól. Alig néhány órával azután, hogy… (több)

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

2023.11.22

A bevált és üzleti szempontból sikeres horror filmszéria most nagy bajban van. A harminchárom éves Melissa Barrera színésznőt, a népszerű Sikoly című horrorsorozat utolsó két részének főszereplőjét… (több)

A Sikoly hetedik filmje rendezőt vált

A Sikoly hetedik filmje rendezőt vált

2023.08.03

A népszerű horror filmszéria alkotói csapata újra változik. Azután, hogy az eredeti, 1996 és 2011 között készült négy filmből álló filmszéria gyeplőjét, melyeket a legendás Wes Craven rendezett, 2022… (több)

Elkezdődött az Alien sorozat forgatása

Elkezdődött az Alien sorozat forgatása

2023.07.22

Bár jelenleg két nagy sztrájk között vagyunk, amelyek teljesen megbénították Hollywoodot, sok olyan projekt van, amely megtalálta a módját, hogy folytassa a gyártást. Érdemes megemlíteni például az… (több)

Emmy-díj jelölések 2023

Emmy-díj jelölések 2023

2023.07.12

A TV Emmy-díj 75. évadának keretében kihirdették a díjakra jelölt neveket, és ha az elmúlt évben követted a sorozatokat, a kategóriák valószínűleg nem fognak nagy meglepetést okozni. Ami mindenképpen… (több)

A Beetlejuice 2-ben Jenna Ortega is szerepel

A Beetlejuice 2-ben Jenna Ortega is szerepel

2023.05.10

Most már hivatalos, a Warner Bros. stúdió jóváhagyta a legendás Tim Burton (Az Álmosvölgy legendája, Ollókezű Edward) kultikus horrorkomédiájának, a Beetlejuice – Kísértethistória című film… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)