vissza az összes hírhez
Tom Cruise szerepet vállal Alejandro G. Iñárritu filmjében

Tom Cruise szerepet vállal Alejandro G. Iñárritu filmjében

2024.02.23 Szerző Jokolo

Tom Cruise (Magnólia, Tágra zárt szemek), akit sokan az utolsó igazi nagy hollywoodi sztárnak neveznek, nemrég hatalmas szerződést írt alá Warnerékkel, akikkel a jövőben több olyan nagyszabású filmen fog együttműködni, amelyekben várhatóan ő lesz a főszereplő. Ezt követően érkezett a hír, hogy a Paramount stúdió kedvéért visszatér a pilótafülkébe is, a megasikeres Top Gun: Maverick című film folytatásában, így ennek az együttműködésnek a konkrét következményei még nem jelentkeztek meg. Szerencsére ez most megváltozott. Úgy tűnik, hogy Cruise is rájött, hogy 61 évesen már nem építhet a hihetetlen kaszkadőrmutatványokra és akciófilmekre, ezért karrierjét most inkább a nagynevű szerzőkkel való együttműködés felé irányítja.

 

Korábban olyan hírek jelentek meg, hogy Tom szerepelhet Tarantino készülő The Movie Critic című filmjében. Cruise továbbá komolyan érdeklődött a Paul Thomas Andersonnal való újbóli együttműködés iránt, aki jelenleg Leonardo DiCaprióval forgat filmet. Most pedig az is megerősítést nyert, hogy a Warnerékkel kötött szerződés keretében az Oscar-díjas rendező, Alejandro G. Iñárritu következő filmjében (21 gramm, A visszatérő) fog szerepelni. A rendező legutóbb a Netflix számára forgatott egy drámát, a BARDO, egy maroknyi igazság hamis krónikája címmel, de egyébként az utolsó játékfilmje óta közel kilenc év telt el. A készülő filmről Cruise szereplésével azonban semmit nem lehet tudni, csak annyit, hogy Iñárritu az Oscar-díjas Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) című film társszerzőivel, Alexander Dinelarisszal és Nicolas Giacobone-nal dolgozott a forgatókönyvön. A film cselekményét és címét továbbra is titok övezi.

 

Együttműködés a nagy szerzőkkel most remekül indul. Ráadásul a Variety magazinban nemrég megjelent cikkben arról volt szó, hogy a Warnerékkel kötött megállapodás keretében Cruise találkozott a cég vezetőivel, vagyis Michael De Lucával és Pam Abdyval. A találkozón Tom állítólag kifejezte érdeklődését Tarantino filmje iránt, akciófilmek helyett a nagy rendezők filmjeiben való szereplés iránt, és végre beszéltek A holnap határa című film folytatásáról is, ami már közel egy évtizede téma. Mi pedig bárminek fogunk örülni. .

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

2024.04.19

A legendás amerikai rendező, Martin Scorsese (Nagymenők – Harminc év a maffia kötelékében, Casino) tavaly a Megfojtott virágok című filmmel elérte a sikert, és most ismét keresi a lehetőséget, hogy… (több)

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

2024.01.27

Tíz évvel ezelőtt Matthew McConaughey abszolút csúcson volt. Egy főszerep egy olyan Nolan-filmben, amely az elmúlt évtized egyik legjobb sci-fi filmje lett. A Mielőtt meghaltam című filmért pedig… (több)

Jön a harmadik Top Gun

Jön a harmadik Top Gun

2024.01.12

A Top Gun: Maverick című film, amely másfél évvel ezelőtt nagy erővel vette célba a mozikat, a megasztár Tom Cruise legsikeresebb filmje, és világszerte 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Így… (több)

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

2024.01.10

Amikor Tom Cruise még huszonegy éves srác volt, az áttörést a Kockázatos üzlet című filmben a nyughatatlan Joel Goodsen szerepe hozta meg számára. A film a híres Warner Brothers stúdiótól származott,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

2023.11.22

A bevált és üzleti szempontból sikeres horror filmszéria most nagy bajban van. A harminchárom éves Melissa Barrera színésznőt, a népszerű Sikoly című horrorsorozat utolsó két részének főszereplőjét… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)