vissza az összes hírhez
Liv Tyler visszatér az MCU-ba

Liv Tyler visszatér az MCU-ba

2023.03.28 Szerző dO_od

Ahogy közeledik a New World Order alcímet viselő negyedik Amerika Kapitány-film forgatásának kezdő időpontja, úgy érkeznek a hírek nem csak a lehetséges történetről, hanem az újonnan érkező szereplőkről is. Az alábbi esetben inkább egy régi arcról van szó, aki nagy visszatérésre készül. Liv Tyler színésznőről (Armageddon, Gyűrűk Ura: A király visszatér) van szó, aki a The Hollywood Reporter hírportál szerint hivatalosan is beszállt az új filmbe, Betty Ross szerepében.

 

Tyler először és utoljára tizenöt évvel ezelőtt tűnt fel a szerepben, A hihetetlen Hulk című filmben. Ross Thaddeus „Thunderbolt” tábornok (a néhai William Hurt) lánya volt, és az akkoriban Edward Norton színész által alakított Bruce Banner barátnője is. Nortont végül Mark Ruffalo (Az Adam-projekt) váltotta az MCU-ban, Rosst pedig Hurt halála után Harrison Ford (Szárnyas fejvadász 2049) fogja alakítani a készülő filmben. Tyler mellett Tim Roth is visszatér az MCU-ba, mint Abomination (Amazon: Ügyvéd sorozatban tűnt fel), Tim Blake Nelson pedig az Amerika Kapitány negyedik filmjében tér vissza, amelyben Leader nevű karaktert alakít majd.

 

A főszerepet az új filmben mindenesetre Anthony Mackie (Detroit) alakítja majd, aki a távozó Chris Evans (Tőrbe ejtve) helyét vette át. A film az ötödik fázis egyik utolsó darabja lesz, megnyitva az utat a hatodik fázis és az új Bosszúállók-filmek előtt. A rendező Julius Onah (The Cloverfield Paradox) lesz, a forgatókönyv szerzője Malcolm Spellman (A Sólyom és a Tél Katonája), a premier hivatalos dátuma pedig 2024. május 2.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

A Rémségek kicsiny boltja című film visszatér

2024.03.16

Ha néha úgy gondolod, hogy a húsevő növények nem kapnak elég teret a nagyvásznon, ez hamarosan megváltozhat. A Deadline hírportál információi szerint ugyanis készül a legendás rendező és producer,… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

Coen fivérek egy véres horrorfilmre készülnek

2024.01.30

Öt év telt el azóta, hogy a Coen testvérek, tehetséges alkotópáros utoljára közös filmet készített, a Netflix streaming szolgáltatása számára gyártott Buster Scruggs balladája című westernfilmet. A… (több)

29. Critics' Choice Awards - eredmények

29. Critics' Choice Awards - eredmények

2024.01.14

Január 14-én, vasárnap a kaliforniai Santa Monicában tartották a Critics' Choice Awards díjátadó ünnepséget, amelyen hagyományosan az elmúlt év kiemelkedő alkotói teljesítményeket és filmalkotásokat… (több)

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

2023.08.30

A hosszú játékidők szezonja semmiképp sem ért véget, és hamarosan az Oppenheimer című háromórás kolosszus után újabb hosszú drámák várnak ránk – Scorsese Megfojtott virágok című filmje (206 perc) és… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

A 28 évvel később filmhez szereplőket keresnek...

2024.04.25

Danny Boyle brit rendező (Napfény, Trainspotting) komolyan gondolja, hogy visszatér a 28 nappal később című, huszonkét évvel ezelőtti túlélőhorror filmjéhez és annak folytatásához, a 28 héttel később… (több)

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

Chris Columbus és a csütörtöki nyomozóklub?

2024.04.24

A népszerű amerikai rendező, Chris Columbus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter és a bölcsek köve) négy évvel ezelőtti vállalkozása, a Karácsonyi krónikák című film folytatása után, amely a Netflix… (több)