vissza az összes hírhez
Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

Hol fog játszódni a Fehér Lótusz harmadik évada?

2023.03.28 Szerző dO_od

Az HBO kábelcsatorna nemrég búcsúzott a sikeres The Last of Us című sorozat első évadától, és máris az elismert, Utódlás című drámasorozat utolsó évadával köszöntötték a nézőket, még idén jön a Törvény nevében című krimisorozat negyedik évada, illetve az Eufória alkotója Idol című új sorozata, egy év múlva pedig megérkezik a Sárkányok háza második évada. A tévészórakozás még mindig uralkodó királya a következő hónapokban/években is egymás után kínálja majd a rangos sorozatoknak a nézőknek. És szerencsére a dicsért és elismert Fehér Lótusz című sorozat is folytatódik.

 

A Fehér Lótusz sorozat mindkét eddigi évada sok díjat kapott, és alkotója, Mike White forgatókönyvíró már a második évad befejezése után utalt arra, hogy még rengeteg ötlet van a fejében a további évadokra. Nos, a kulisszák mögötti információk szerint most már azt is tudjuk, hogy a következő évad hol fog játszódni. Állítólag Thaiföldre utazunk majd, és megismerkedünk az ottani Fehér Lótusz szállodával, amely minden bizonnyal csapatnyi új, tragikomikus karaktert fog kínálni, akiknek a luxus üdülőhelyen való tartózkodásuk, lehet, hogy megváltoztatja az életüket, de az is lehet, hogy nem.

 

White ezután elmondta, hogy Ázsia lehetőséget kínál arra, hogy a halál és a spiritualitás témáját kifejezetten a keleti kultúrák alapján vizsgáljuk meg. De ez hagyományosan egy szatirikusabb és szórakoztatóbb nézet lesz. A sorozat második évadával az HBO nézőszáma ugrásszerűen megnőtt, átlagosan több mint 10,1 millióan nézték, ami az első évadhoz képest 50%-os növekedést jelent. Ezek után valószínűleg hasonló tendenciára számíthatunk a harmadik évad esetén is, hiszen egyre többen fedezik fel a sorozatot.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Az Eufória harmadik évada gondban van

Az Eufória harmadik évada gondban van

2024.03.26

Tavaly novemberben, az HBO istálló következő projektjeinek bemutatásakor a cég képviselői azzal büszkélkedtek, hogy a sikeres Eufória sorozat harmadik szériája zöld utat kapott, és valamikor 2025-ben… (több)

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

Sebastian Stan lesz Donald Trump

Sebastian Stan lesz Donald Trump

2023.11.30

Az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Sebastian Stan miután a sokat dicsért Pam & Tommy című sorozatban Tommy Lee-t alakította, most egy újabb excentrikus karaktert fog alakítani, aki egyebek… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)