vissza az összes hírhez
Az Oppenheimer és A galaxis őrzői harmadik része hosszú lesz

Az Oppenheimer és A galaxis őrzői harmadik része hosszú lesz

2023.03.25 Szerző dO_od

Az egyre hosszabbodó játékidő trendje idén is folytatódik, a 169 perces John Wick: 4. felvonás film után a nézők lassan, de biztosan további tartalmas filmekre készülődhetnek. Most került nyilvánosságra az Oppenheimer és A galaxis őrzői vol. 3. filmek hossza, az elsőként megnevezett alkotás állítólag 180 perces lesz.

 

A csodálatos három óra így Christopher Nolan rendező számára a karrierje leghosszabb filmjét jelenti, megelőzve a nagyszabású, 169 perces Csillagok között című filmet. Az atombomba megalkotójáról szóló, százmillió dolláros filmet IMAX-kamerák és klasszikus filmkamerák kombinációjával forgatták, Cillian Murphy főszereplő mellett Emily Blunt, Matt Damon és Robert Downey Jr. színészek is szerepelnek a filmben.

 

Az új Galaxis őrzői-film játékideje a filmszérián belül rekordot jelent - James Gunn rendező filmje 149 percig tart, amivel felülmúlta a 137 percig tartó második részt. Csak az összehasonlítás kedvéért, az első film 122 perccel indult. A harmadik film egyben a karakterektől való nagy búcsúja is lesz, hiszen a rendező és a színészek is valószínűleg egy időre elhagyják a Marvel-univerzumot. A már megszokott arcok mellett a harmadik filmben Will Poulter, Chukwudi Iwuji és Maria Bakalova is szerepel.

 

Nolan Oppenheimer című filmje július 21-én érkezik a mozikba, A galaxis őrzői filmszéria harmadik részét pedig valamivel korábban, május 5-én láthatjuk.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

96. Academy Awards - eredmények

96. Academy Awards - eredmények

2024.03.11

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Los Angeles-i Dolby Színházban tartották az Amerika Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kilencvenhatodik Oscar-díjkiosztó ünnepségét, amelyen összesen… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

77. BAFTA-díjak - eredmények

77. BAFTA-díjak - eredmények

2024.02.19

2024. február 18-án, vasárnap a londoni Southbank Centre Royal Festival Halljában rendezték meg a 77. Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) díjátadóját, amelyen a 2023. évben az Egyesült… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)