vissza az összes hírhez
Snyder óriás sci-fi filmje R-besorolású verziókat is kap

Snyder óriás sci-fi filmje R-besorolású verziókat is kap

2023.03.24 Szerző dO_od

Zack Snyder rendező április végén egy háromnapos különleges eseményt tervez óriási rajongótábora számára, amelyen vetítésre kerül Az acélember, a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, a Zack Snyder: Az Igazság Ligája képregényfilmekből álló trilógia, és ez alkalomból egy speciális bejelentés is várható, amivel valamilyen módon lezárják az abszolút gonosz Darkseid körüli történetet. A találgatások szerint egy nyomtatott képregényről lenne szó, amit maga Snyder írna, de a rajongók persze reménykednek egy filmadaptációban is, amely esetleg Netflix felügyelete alatt jönne létre, hiszen Snyder jelenleg más új filmeken is dolgozik a cég számára. Erre azonban minimális az esély. Ha már a Netflix-nél tartunk, a rendező megrögzött rajongói azonban a következő években mégiscsak megkapják a kedvencekből álló adagot.

 

Ugyanis Snyder készülő, két részre osztott óriás sci-fi filmje, a Rebel Moon az új hírek szerint várhatóan szintén R-besorolású verziókat kap. Ezért, hogy a premier előtt háromnegyed évvel ne legyen az egész nagyon zavaros, Andy Koyama hangmérnök, aki a negyedik John Wick-filmen is dolgozott, azt ígérte, hogy a Rebel Moon filmnek négy változata is lesz. Az első résznek idén decemberben kellene megérkeznie streaming szolgáltatásra és korlátozott számban a mozikba. Nem sokkal később érkezik az R-kategóriás verzió, majd jön a második rész, és utána a második film R-besorolású része. Hogy miért nem jelenik mindkét film rögtön ebben a fiatalokat kizáró korhatár-besorolásban, az egy jó kérdés, amire sajnos nem tudjuk a választ.

 

A főszerepet mindenesetre Sofia Boutella játssza, mellette pedig Djimon Hounsou, Michiel Huisman, Charlie Hunnam, Doona Bae, Ray Fisher, Ed Skrein, Cary Elwes és Corey Stoll is szerepel. A történet a galaxis szélén lévő békeszerető kolóniáról szól, amely egy titokzatos nőt küld megkeresni olyan harcosokat, akik hajlandóak megvédeni a lakosokat a hidegvérű régens és seregei ellen. Azzal alapvetően mindenki egyetért, hogy Snyder egyszerűen megcsinálta a saját Star Wars-világot, a címben szereplő Star Wars nélkül. Reméljük, hogy talán jobb lesz, mint a messzi galaxisokról szóló legutóbbi filmes próbálkozások.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Mégsem lesz harmadik Wonder Woman?

Mégsem lesz harmadik Wonder Woman?

2023.08.11

Gal Gadot színésznő (Wonder Woman, Halálos iramban: Ötödik sebesség) az elmúlt napokban bejárta az internetet, ami főként annak köszönhető, hogy új thriller-kémfilmje, a Heart of Stone hétvégén… (több)

James Gunn pontosítja a DC újraindítását

James Gunn pontosítja a DC újraindítását

2023.07.15

Még a Flash premierje előtt James Gunn rendező és a DC Studios új főnöke bejelentette, hogy a stúdió összes képregényes alkotása, kezdve a Superman: Legacy című filmjével, hatalmas és egyetlen… (több)

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

2023.06.21

A John Wick akció filmszéria legújabb része hatalmas tarolása a mozikban elképesztő, 427 millió dolláros bevételt hozott, és a múlt héten végre a fizetős VOD-szolgáltatásokba került, hamarosan pedig… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)