vissza az összes hírhez
Keanu Reeves szerepet kapott a Jonah Hill vígjátékában

Keanu Reeves szerepet kapott a Jonah Hill vígjátékában

2024.03.08 Szerző Jokolo

Valószínűleg csak kevesen számítottak erre a kombinációra. Keanu Reeves (Mátrix: Feltámadások), a szinte minden célcsoport által kedvelt színész azonban már tavaly megígérte részvételét a Jonah Hill (Superbad – avagy miért ciki a szex?, Don't Look Up) tollából származó filmben. Ez elsőre bizarrnak tűnhet, de Hill már régen kitört az elhízott komikusok sorából, legutóbb A gördeszkások című film sikeres rendezői debütálásával. Keanu Reeves viszont az elmúlt években a sikeres John Wick című filmszériát olyan könnyedebb filmekkel váltogatta, mint a negyedik Toy Story film és a SpongyaBob: Spongya szökésben című film, így nyilvánvaló, hogy a humor nem idegen számára. Ezért nem is olyan meglepő, hogy most együtt egy vígjátékra készülnek.

 

Azt pedig az Apple Original Films stúdió vette a szárnyai alá. Keanu Reeves főszerepet kapott ebben a filmben, amelynek címe Outcome, és egy öregedő hollywoodi színészről szól (hihetetlen, de idén 60 éves lesz), akinek a találós neve Reef. Sötét múltjával kell majd szembeszállnia azok után, hogy egy rejtélyes klippel szembesül. Furcsán hangzik, de a filmet fekete komédiának hirdetik. Jonah Hill a pályakezdő Ezra Woodsszal közösen írta a filmet, Hill pedig a rendezés és az egyik mellékszerep mellett produceri feladatokat is vállal. 

 

Más nevek is csábítóan hangzanak, amelyek majd ehhez a meglehetősen felemás pároshoz csatlakoznak. A Golden Globe-díjas Matt Bomer (Maestro) megerősítette részvételét a filmben, és várhatóan Cameron Diaz (Holiday, A maszk) is visszatér a nem hivatalos színészi nyugdíjból. Utoljára majdnem tíz éve láthattuk őt a vásznon, azóta a színésznő nem szerepelt egyetlen nagyobb projektben sem. Öröm lesz tehát újra látni őt egy eredeti filmben, ami ráadásul átkozottul érdekesnek is ígérkezik. Egyelőre nincs hír arról, hogy mikor forognak majd a kamerák. Az elvárások azonban már most elég nagyok. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

2024.04.03

Ez szinte elkerülhetetlen volt. A nagy filmmárkák nem érnek csak úgy egyszerűen véget, és nem lesz ez másképp a Mátrix filmek esetén sem. A hollywoodi Warner Bros. stúdió ugyanis most jelentette be,… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

2023.06.21

A John Wick akció filmszéria legújabb része hatalmas tarolása a mozikban elképesztő, 427 millió dolláros bevételt hozott, és a múlt héten végre a fizetős VOD-szolgáltatásokba került, hamarosan pedig… (több)

Készül az ötödik John Wick-film

Készül az ötödik John Wick-film

2023.05.26

A Lionsgate stúdió főnöke, Joe Drake megerősítette, hogy az ötödik John Wick-filmmel kapcsolatos első megbeszélések már lezajlottak, és jövőben a film valószínűleg el is készül. Ezzel többé-kevésbé… (több)

John Wick milliárdos lett

John Wick milliárdos lett

2023.05.22

Annak ellenére, hogy minőségi, de kevésbé feltűnő első film után 2014-ben még nem úgy nézett ki, a John Wick bérgyilkosról szóló filmszéria világsiker lett. Az akciók leleményesége mindegyik… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)