vissza az összes hírhez
Jonathan Majors színészt letartóztatták testi sértésért...

Jonathan Majors színészt letartóztatták testi sértésért...

2023.03.26 Szerző dO_od

Kellemetlen eset került elő a hétvégén New Yorkban. Jonathan Majors színészt (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, Creed III) letartóztatta a rendőrség, mert állítólag bántalmazott egy 30 éves nőt. A hírt a Deadline hírportál erősítette meg, a TMZ bulvár napilap szerint pedig a párjáról van szó, akivel a színész egy taxiban veszett össze egy bárból hazafelé menet, ami után állítólag valamilyen módon bántalmazta. Ami biztos, a nőt később kórházba szállították kisebb zúzódásokkal a fején és a nyakán. Azóta azonban stabil az állapota.

 

Majors szóvivője szerint az egész ügy badarság, és bízik abban, hogy a színész nevét hamarosan tisztára mossák. Közvetlenül ezután azonban a közösségi médiában olyan történetek jelentek meg olyan emberektől, akik azt állítják, hogy közelről ismerik a színészt és a viselkedését, és hogy az ilyesmi pontosan beleillik robbanékony természetébe. Ha ez igaz lenne, az hatalmas problémát jelentene a Marvel Studios számára, amely az ötödik fázis egészét Majorsra és a sok különböző inkarnációban megjelenő gonosz karakterére, Kangre tette fel. Ezen túlmenően azonban a színésznek a képregényfilmek területén is ígéretes karrierje van, de a fent említett probléma azonnali gátat szabhat minden projektjének.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

2023.06.14

Az írósztrájk kezd a stúdióknak gondokat okozni. Ahelyett, hogy az íróknak rendes honoráriumot fizetnének, illetve a nyereség jól megérdemelt százalékát, az olyan főnökök, mint David Zaslav (Warner… (több)

Jonathan Majors elveszítette a képviseletet

Jonathan Majors elveszítette a képviseletet

2023.04.18

Szóval lassan úgy tűnik, hogy Jonathan Majors színész (Creed III, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia) karrierjének ígéretes kezdete meglehetősen gyorsan véget ér. Amint a múlt hónapban nyilvánosságra… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)