vissza az összes hírhez
Sydney Sweeney, Edgar Wright és a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright és a Barbarella?

2024.05.15 Szerző Goldbeater

A Barbarella 1968-as kultikus film új változatának forgatása gyakorlatilag két évtizede téma, de eddig még soha nem sikerült elindítani az új történetet a hiányos öltözetű hősnőről és a 41. században, pszichedelikus háttér előtt zajló bolygóközi kalandjáról. Sok filmes (például Dino de Laurentiis és Nicolas Winding Refn producerek, Robert Rodriguez és Peter Webber rendezők, illetve olyan színésznők, mint Rose McGowan és Drew Barrymore) és olyan stúdiók, mint a Universal Pictures és a Gaumont már a korábbi években is a Jean-Claude Forest képregényének új adaptációja után érdeklődött. Évekkel ezelőtt egy esetleges sorozat változatáról is szó volt. Persze mindez már régen volt, és úgy tűnik, hogy az új Barbarella hamarosan talán mégiscsak életre kelhet.

 

Az eddig elátkozott projekt gyártása most a Sony Pictures stúdió szárnyai alatt valósulna meg. A fedélzeten a jelenleg rendkívül népszerű amerikai színésznő, Sydney Sweeney (Szeplőtlen, Madam Web) van. A Sony társaságnál nagyon elégedettek voltak az előző együttműködésük, az Imádlak utálni című romantikus vígjáték eredményeivel (a 30 millió dolláros költségvetésű film világszerte mintegy 210 millió dollárt hozott), így közösen egy újabb, ígéretes üzleti potenciállal rendelkező filmre készülnek. Sőt, hírek szerint egy másik nagy név is elkezdett körözni az új Barbarella körül, és az elképzelés az anyag keretein belül egyáltalán nem hangzik rosszul. A brit rendező, Edgar Wright (Utolsó éjszaka a Sohóban, Nyomd, bébi, nyomd) ugyanis állítólag jelenleg is tárgyalásokat folytat a rendezésről. Az információval a Deadline hírportál állt elő elsőként.

 

Jane Goldman (Ha/ver, Kingsman: A titkos szolgálat) és Honey Ross is tárgyalásokat folytat a forgatókönyvről. Maga a projekt egyelőre még gyerekcipőben jár, a megállapodás még nem született meg, és kész forgatókönyv nélkül a film egy darabig biztosan nem fog előkészületi munkálatokba kerülni. Sydney Sweeney naptára jelenleg nagyon tele van, Edgar Wright pedig jelenleg a The Running Man című film új változatának előkészítésével van elfoglalva, így a Barbarella film biztosan nem lesz egyikük következő közvetlen projektje sem. Az eddig elátkozott anyag így újra befagyasztásra kerülhet. Sydney Sweeney viszont jelenleg Hollywood legmenőbb új sztárjának számít, így bármilyen alkotáshoz is kapcsolódik, annak útja a kamerák elé könnyebb lehet. Meglátjuk tehát, hogy ezúttal hogyan alakulnak a dolgok Barbarellával és az űrkalandjával.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Paramount sok új projektet jelentett be

A Paramount sok új projektet jelentett be

2024.04.12

Ha valamelyik hollywoodi stúdió igazán nagy energiával volt jelen az idei CinemaCon konferencián Las Vegasban, és a világ minden tájáról érkező filmesek előtt minél jobb fényben akart bemutatkozni,… (több)

Az Eufória harmadik évada gondban van

Az Eufória harmadik évada gondban van

2024.03.26

Tavaly novemberben, az HBO istálló következő projektjeinek bemutatásakor a cég képviselői azzal büszkélkedtek, hogy a sikeres Eufória sorozat harmadik szériája zöld utat kapott, és valamikor 2025-ben… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Legfrissebb hírek