vissza az összes hírhez
Ana de Armas, Vanessa Kirby és Sydney Sweeney a paradicsomban

Ana de Armas, Vanessa Kirby és Sydney Sweeney a paradicsomban

2023.10.31 Szerző dO_od

A veterán rendező, Ron Howard (Apollo 13, Hajsza a győzelemért, Thirteen Lives) karrierje során már többször bebizonyította, hogy átkozottul ügyesen tud sztárszereplőket szerezni. Ráadásul jó érzéke van ahhoz, hogy színészeket nem szokványos szerepekre kérjen, ezért most még izgatottabban várjuk új filmjét, ami aktuálisan egyszerű Eden nevet kapott. Az eredetileg Origin of the Species címet viselő film a Deadline hírportál szerint átesett néhány változtatáson, többek között néhány kulcsszereplő tekintetében is. Alicia Vikander, Daisy Edgar-Jones, Ana de Armas és Jude Law eredeti négy színész helyett most Ana de Armas, Jude Law, Vanessa Kirby és Sydney Sweeney kapott szerepet. Az amúgy is elbűvölő szereplőgárda tehát még elbűvölőbb lett, a film története pedig szó szerint a paradicsom körül forog.

 

Az Eden című film egy csapat szabadgondolkodó ember történetét meséli majd el, akik a Galápagos-szigetekre utaznak, mert elegük van a civilizációból, és újrakezdésre vágynak. Ám végül kiderül, hogy ez nem lesz olyan békés, mint ahogyan eredetileg gondolták. A gyönyörű természet hátterében ott lapul a halál. A film a túlélésért folytatott küzdelem mellett sok fekete humorral is szolgál. A rendező és a színészek mellett egyébként már a zeneszerzői poszt is ismert, Howard a legendás Hans Zimmert (Gladiátor, Csillagok között) kérte meg. A film tehát szó szerint minden oldalról sztárokkal van tele, így remélhetőleg a maradék is erős lesz. Az Eden filmnek egyelőre nincs kitűzött bemutató dátuma, de a forgatás már novemberben elkezdődhet.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Az Eufória harmadik évada gondban van

Az Eufória harmadik évada gondban van

2024.03.26

Tavaly novemberben, az HBO istálló következő projektjeinek bemutatásakor a cég képviselői azzal büszkélkedtek, hogy a sikeres Eufória sorozat harmadik szériája zöld utat kapott, és valamikor 2025-ben… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

2023.06.21

A John Wick akció filmszéria legújabb része hatalmas tarolása a mozikban elképesztő, 427 millió dolláros bevételt hozott, és a múlt héten végre a fizetős VOD-szolgáltatásokba került, hamarosan pedig… (több)

Készül az ötödik John Wick-film

Készül az ötödik John Wick-film

2023.05.26

A Lionsgate stúdió főnöke, Joe Drake megerősítette, hogy az ötödik John Wick-filmmel kapcsolatos első megbeszélések már lezajlottak, és jövőben a film valószínűleg el is készül. Ezzel többé-kevésbé… (több)

John Wick milliárdos lett

John Wick milliárdos lett

2023.05.22

Annak ellenére, hogy minőségi, de kevésbé feltűnő első film után 2014-ben még nem úgy nézett ki, a John Wick bérgyilkosról szóló filmszéria világsiker lett. Az akciók leleményesége mindegyik… (több)

Pacino, Mortensen és Travolta egy filmben

Pacino, Mortensen és Travolta egy filmben

2023.05.16

Folytatódik a nagy projektek bejelentése közvetlenül a Cannes-i Filmfesztivál előtt, Ron Howard új filmje után most David Mamet amerikai rendező és drámaíró közelgő, meglehetősen egyedi filmjéről is… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)