vissza az összes hírhez
Az Országúti diszkó folytatást kap

Az Országúti diszkó folytatást kap

2024.05.16 Szerző Goldbeater

A Doug Liman rendezte Országúti diszkó (Road House) című, akcióval teli verekedős filmet alig két hónapja mutatták be a Prime Video csatornán, és a mai napig közel nyolcvanmillióan látták a tévéképernyőkön világszerte. Ráadásul a streaming szolgáltatáson való megjelenésének első két hétvégéjén az akciófilm rekordot jelentő több mint ötvenmillió nézőt gyűjtött, így ez lett az Amazon MGM Studios eddigi legnézettebb terméke a platformon. Nem csoda hát, hogy Jennifer Salke, az Amazon-MGM Studios vezetője kedden a befektetőknek tartott prezentáció során elárulta a folytatás terveit.

 

Annak ellenére, hogy a bejelentés nem volt túl konkrét, és nem tudni például azt sem, hogy melyik filmalkotó vállalná a második részt (Doug Liman részvétele a jelek szerint nagyon bizonytalan, miután kritikusan nyilatkozott a stúdióval szemben, amiért nem kaptak mozis forgalmazást), arra biztosan számíthatunk, hogy Jake Gyllenhaal színész visszatér az egykori MMA-harcos Dalton főszerepébe, aki fizikai képességeit egy újonnan felvett kidobó emberként kamatoztatja egy országúti vendéglátóhelyen, amelyet egy bűnözőkből álló banda fenyeget, melynek tagja a pszichopata Knox, akit a pankrátor Conor McGregor alakít. A készülő produkcióval kapcsolatos további információkra még egy darabig várnunk kell.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Jön a harmadik Top Gun

Jön a harmadik Top Gun

2024.01.12

A Top Gun: Maverick című film, amely másfél évvel ezelőtt nagy erővel vette célba a mozikat, a megasztár Tom Cruise legsikeresebb filmje, és világszerte 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Így… (több)

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

2024.01.10

Amikor Tom Cruise még huszonegy éves srác volt, az áttörést a Kockázatos üzlet című filmben a nyughatatlan Joel Goodsen szerepe hozta meg számára. A film a híres Warner Brothers stúdiótól származott,… (több)

Az új The Saint halad előre

Az új The Saint halad előre

2023.11.23

A Paramount Pictures stúdió már évek óta próbálja feléleszteni egyik félig elfeledett filmszériáját, de csak most tűnik úgy, hogy a készülő projekt kezd valódi formát ölteni. A készülő The Saint című… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Legfrissebb hírek