vissza az összes hírhez
Disney egy évvel elhalasztja az élőszereplős Vaiana filmet

Disney egy évvel elhalasztja az élőszereplős Vaiana filmet

2024.04.07 Szerző Goldbeater

Ha a Disney rajzfilmek élőszereplős változatainak rajongója vagy, akkor a következő első hír nem lesz igazán pozitív számodra. Ugyanis a Vaiana (Brave Vaiana: Legend of the End of the World) című 2016-os animációs film tervezett élőszereplős változatát, Dwayne Johnson főszereplésével, a Walt Disney Pictures stúdió egy évvel elhalasztja. A film premierje, amely eredetileg jövő nyáron érkezett volna a mozikba, csak 2026. július 10-én lesz. A rajongók számára legyen a jó hír az, hogy az eredeti népszerű animációs film közvetlen folytatása, a Vaiana 2. (eredetileg a Disney+ csatorna számára tervezett sorozat) premierjére még idén novemberben kerül sor, így a hawaii kalandos történetet részletekben kapjuk meg.

 

A premier elhalasztásának híre egy csoportos bejelentés részeként érkezett, amely a Disney forgalmazási naptárának változásaira és frissítéseire vonatkozik. A bejelentésből további híreket is megtudhatjuk például, hogy pontosan mikor érkezik a mozikba két olyan várva várt film, amelynek eddig nem volt megjelenési dátuma. A Star Wars világából érkező, A Mandalóri sorozat közvetlen spin-offjaként készülő, The Mandalorian & Grogu című film 2026. május 22-én érkezik világszerte a mozikba, egy hónappal később, 2026. június 19-én pedig a Pixar stúdió legendás Toy Story - Játékháború filmszéria ötödik részére is számíthatunk. A Walt Disney Pictures stúdió tehát három egymást követő hónapra tervez potenciális közönségsikereket, és kíváncsian várjuk, hogy 2026-os év közepén milyen sikert arat valójában a mozibevételek terén.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

Elárulta a tizedik Star Wars epizód a címét?

Elárulta a tizedik Star Wars epizód a címét?

2023.11.05

Jelenleg a Disney stúdió fő projektje a Star Wars: Csillagok háborúja filmszéria sorozat mellékága. Az utolsó nagyjátékfilmet immár négy éve láthattuk a mozikban, de azóta kaptunk olyan sorozatokat,… (több)

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az Országúti diszkó folytatást kap

Az Országúti diszkó folytatást kap

2024.05.16

A Doug Liman rendezte Országúti diszkó (Road House) című, akcióval teli verekedős filmet alig két hónapja mutatták be a Prime Video csatornán, és a mai napig közel nyolcvanmillióan látták a… (több)

Legfrissebb hírek

A Cannes-i Filmfesztivál Arany Pálma-díj győztese

A Cannes-i Filmfesztivál Arany Pálma-díj győztese

2024.05.25

Május 25-én, szombaton este került sor a rangos 77. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségére. A napsütötte francia Riviérán véget ért a tizenkét napos filmünnep, a legfontosabb filmpiac és a… (több)