vissza az összes hírhez
Az Aranyhaj és a nagy gubanc film élőszereplős változata megtalálta Aranyhajat?

Az Aranyhaj és a nagy gubanc film élőszereplős változata megtalálta Aranyhajat?

2023.08.13 Szerző dO_od

A Disney stúdió az elmúlt években nem lassít az ikonikus meséinek élőszereplős remake változatok gyártásával, és a már bejelentett Vaiana, Bambi és Lilo és Stitch – A csillagkutya filmek mellett a jövőben az Aranyhaj és a nagy gubanc című musical is várható. Az eredeti animációs változatban Mandy Moore és Zachary Levi szerepelt, a zenét Alan Menken szerezte, a filmet pedig Byron Howard és Nathan Greno (Zootropolis - Állati nagy balhé, Encanto) rendezőpáros rendezte.

 

Most mindenesetre a stúdió lassan, de biztosan elkezdi összerakni az élőszereplős változatot, és a legújabb találgatások szerint a főszerepre jelenleg Florence Pugh színésznőnek van esélye. A közönség a Fekete özvegy, a Kisasszonyok, a Fehér éjszakák és a Nincs baj, drágám filmekből ismerheti. Mindenesetre Ashleigh Powell (A diótörő és a négy birodalom) állítólag már évekkel ezelőtt dolgozott a forgatókönyvön, de akkoriban a projektet inkább átdolgozásnak, mint remake változatnak szánták. Úgy tűnik, ez ma már nem igaz.

 

Mindenesetre bennfentesek szerint a színésznő még nem kapott hivatalos ajánlatot, és amíg tart a színészsztrájk, valószínűleg nem is fogják megkeresni vele. Akárhogy is, a játékfilmváltozat még az előkészületek korai szakaszában van, így eltart még néhány évig, mire a mozikban láthatjuk. Az eredeti filmnek azonban sikerült 590 millió dollárt keresni a mozikban, ezért a Disney stúdió reméli, hogy a remake változata is legalább ennyire sikeres lesz.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

A Disney vezetői kicsinyes egoisták

A Disney vezetői kicsinyes egoisták

2023.09.12

A legnagyobb hollywoodi stúdiók, például a Disney vezérigazgatói általában komoly, nagyon intelligens emberek státuszát élvezik, akiket az üzleti logika vezérel. A CNBC televízió új riportja azonban… (több)

A Disney élőszereplős Vaiana filmet tervez

A Disney élőszereplős Vaiana filmet tervez

2023.04.03

Dwayne Johnson (Különösen veszélyes bűnözők, Black Adam) színésznek a projekteket illetően az utóbbi időben nem volt szerencsés keze, mégis még mindig nagy sztárnak számít Hollywoodban, hiszen… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)