vissza az összes hírhez
Brad Pitt esélyes egy szerepre a tizedik Tarantino-filmben

Brad Pitt esélyes egy szerepre a tizedik Tarantino-filmben

2024.02.02 Szerző Goldbeater

Ami a népszerű rendező, Quentin Tarantino jelenlegi munkásságát illeti, egy ideje már tudjuk, hogy tizedik és a rendező saját bevallása szerint utolsó filmje a The Movie Critic című készülő film lesz, amely egy cinikus filmkritikus karaktere körül fog forogni az 1970-es évek Dél-Kaliforniájában, szabad feldolgozásban, ám egy valós személy szerint. Tarantino természetesen már egy ideje készen van a forgatókönyvvel, a projekt még idén kamerák elé kerülhet, és biztosan Los Angelesben lesz forgatva.

 

Ezen az információn kívül egyelőre a filmmel kapcsolatban minden mást nagy titok övez. Nemrég még olyan hír is megjelent, hogy Paul Walter Hauser színész (Richard Jewell balladája, Én, Tonya) játszhatja az egyik főszerepet, de az ő szereposztását hivatalosan nem erősítették meg, így ez csak találgatás. Tarantino egy ideje arról is beszélt, hogy utolsó filmjében szeretné látni Bruce Willis utolsó színészi alakítását, aki közel két éve vonult vissza a színészkedéstől súlyos és egyre súlyosbodó egészségügyi problémái miatt. 

 

Most újra hasonló homályos hírek érkeznek, és ezúttal egy nagyon ismert sztárnévről van szó, aki már kétszer is együtt dolgozott Quentin Tarantinóval, a második alkalommal pedig Oscar-díjat is kapott. Természetesen nem másról van szó, mint Brad Pitt színészről (Becstelen brigantyk, Volt egyszer egy… Hollywood), aki a Deadline hírportál szerint jelenleg is tárgyal a szerepről a Tarantino készülő tizedik filmjében. És ez olyan dolognak hangzik, amiről senki nem gondolja, hogy elképzelhetetlen lenne.

 

Pitt azonban ezekben a napokban egy Forma-1-es akció-versenyfilmet is forgat Joseph Kosinski rendezővel (Top Gun 2: Maverick), amelynek producere Jerry Bruckheimer, és amely a jövőben még több időt foglal majd a munkanaplójában, ha pedig valóban csatlakozik Tarantino új filmjéhez annak egyik főszerepében, a forgatás valószínűleg emiatt nem kezdődhetne el az év második felénél korábban. Addig azonban biztosan hallani fogunk még több sztárnevet, akik jelenleg kétségkívül csendben szóba jöhetnek a nagyszabású projekttel kapcsolatban. Ráadásul ki ne szeretne a legendás rendező utolsó filmjében szerepelni?  

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

Jön a harmadik Top Gun

Jön a harmadik Top Gun

2024.01.12

A Top Gun: Maverick című film, amely másfél évvel ezelőtt nagy erővel vette célba a mozikat, a megasztár Tom Cruise legsikeresebb filmje, és világszerte 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Így… (több)

Mire készül Paul Greengrass rendező?

Mire készül Paul Greengrass rendező?

2023.11.30

Gyakorlatilag három év telt el azóta, hogy Paul Greengrass Oscar-jelölt rendező bemutatta eddigi utolsó nagyjátékfilmjét, A kapitány küldetése című westerndrámát Tom Hanks főszereplésével. Mire… (több)

Az új Tron szereplőket válogat

Az új Tron szereplőket válogat

2023.07.01

A Disney stúdió már egy ideje dolgozik az új Tron, avagy a számítógép lázadása filmen, amelynek főszereplői várhatóan Jared Leto (Morbius) és Evan Peters (Monster) lesznek. A filmnek már rendezője is… (több)

Brad Pitt beül egy igazi F-1 versenyautóba

Brad Pitt beül egy igazi F-1 versenyautóba

2023.05.05

Több hónapos előkészület után hamarosan Joseph Kosinski rendező (Top Gun 2: Maverick) és a legendás producer, Jerry Bruckheimer (A szikla) elkezdik az Apple számára forgatni a versenyfilmjüket,… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)