vissza az összes hírhez
A Disney élőszereplős Vaiana filmet tervez

A Disney élőszereplős Vaiana filmet tervez

2023.04.03 Szerző dO_od

Dwayne Johnson (Különösen veszélyes bűnözők, Black Adam) színésznek a projekteket illetően az utóbbi időben nem volt szerencsés keze, mégis még mindig nagy sztárnak számít Hollywoodban, hiszen sikeres filmek és tévésorozatok sora fűződik a nevéhez. Ezek közé tartozik a Disney animációs meséje, a Vaiana, amelyben Johnson alias The Rock szinkronizálta az egyik főszereplőt. És mivel a színésznek most nagy szüksége van egy slágerfilmre, ami egyébként a híres Mickey egér házára is igaz, Johnson és Bob Iger közösen bejelentették a népszerű hawaii mese élőszereplős változatát.

 

A 2016-os animációs film eredeti filmhez képest pedig viszonylag sikeres volt. Világszerte 682,6 millió dolláros bevételt sikerült összehoznia a mozikból, ami a két évvel korábbi, hasonló célú Encanto filmmel összehasonlítva (256,8 millió dollár) - bár covid-járvány után jelent meg - egyenesen bombasztikus. Nem csoda hát, hogy Disney és Rock most éppen ehhez a márkához nyúltak. Rock lesz az új film producere, és az is nagyon valószínű, hogy az egyik mellékszerepet is ő játssza majd. További információk egyelőre nem állnak rendelkezésre.

 

A klasszikus Disney-animációs mese következő nagyjátékfilmes változata A kis hableány című film lesz, amely május 25-én érkezik a mozikba. A filmet Rob Marshall (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) rendezte, a főszerepekben pedig Halle Bailey (Grown-ish) és Melissa McCarthy (A lecsap csapat) látható. A jövőben láthatunk még egy második Aladdin-filmet, egy második Oroszlánkirályt, Herkulest, Hófehérkét és a Notre Dame-i toronyőr filmet.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

A Disney vezetői kicsinyes egoisták

A Disney vezetői kicsinyes egoisták

2023.09.12

A legnagyobb hollywoodi stúdiók, például a Disney vezérigazgatói általában komoly, nagyon intelligens emberek státuszát élvezik, akiket az üzleti logika vezérel. A CNBC televízió új riportja azonban… (több)

A befektetők beperlik a Disney vezetőségét

A befektetők beperlik a Disney vezetőségét

2023.09.05

Éppen a múlt héten írtunk arról, hogy bár a Netflix jelszómegosztás elleni lépései viszonylag jól működnek, a streaming szolgáltatások piaca nagyon bizonytalan szakaszban van. Most többek között Bob… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)