vissza az összes hírhez
A Mackó című sorozat alkotója egy krimi filmen dolgozik

A Mackó című sorozat alkotója egy krimi filmen dolgozik

2023.06.29 Szerző dO_od

Christopher Storer, a népszerű Mackó sorozat alkotója leszerződött a Paramount stúdióval Don Winslow író The Winter of Frankie Machine című regényének régóta készülő adaptációjának rendezésére. Korábban többek között William Friedkin, Martin Scorsese és Michael Mann is érdeklődött a 2006-os regény megfilmesítése iránt, de végül Scorsese és De Niro állt hozzá a legközelebb, bár végül otthagyták a projektet egy másik projekt miatt, amiből később Az ír című film született. 

 

Storer mindenesetre Brian Koppelman és David Levien (Milliárdok nyomában) forgatókönyvét kívánja kiindulópontként használni, amellyel Scorsese is dolgozott. A történet ezután Frank Machianno, egy bérgyilkos körül forog, aki nyugdíjba vonult, és horgászfelszereléseket kezdett árulni. Hűségből azonban úgy dönt, hogy segít egy maffiafőnök fiának két rivális család között fegyverszünetet kötni, de ez végül csapdának bizonyul, és Frank rájön, hogy a valódi cél az ő meggyilkolása volt. 

 

A stúdió még a jelenlegi írósztrájk kezdete előtt megegyezett a filmalkotókkal, és a készülő film híre csak néhány nappal azután érkezett, hogy A Mackó sorozat második évada a Hulu eddigi legnézettebb sorozatává vált. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

Scorsese ismét Sinatra-ra gondol

2024.04.19

A legendás amerikai rendező, Martin Scorsese (Nagymenők – Harminc év a maffia kötelékében, Casino) tavaly a Megfojtott virágok című filmmel elérte a sikert, és most ismét keresi a lehetőséget, hogy… (több)

Játékfilm készül Bruce Springsteenről

Játékfilm készül Bruce Springsteenről

2024.04.09

A legendás amerikai rockénekes és gitáros Bruce Springsteen története egy játékfilmben lesz látható. A készülő film főként a zenész az 1982-es „Nebraska” című hatodik stúdióalbumának készítését… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)