vissza az összes hírhez
Népszerű sztárok szünetet szeretnének tartani a színészkedésben

Népszerű sztárok szünetet szeretnének tartani a színészkedésben

2023.06.09 Szerző Goldbeater

A népszerű színész, Bryan Cranston (Totál szívás, Trumbo) nagy változásokat tervez magán- és szakmai életében. Az Oscar-jelölt filmes saját szavai szerint azt tervezi, hogy 2026-ban, vagyis kb. hetvenéves korában befejezi a Moonshot Entertainment produkciós cége tevékenységét, eladja a Dos Hombres szeszfőzdében lévő feles részesedését (amelyet Aaron Paullal alapított, aki a Totál szívás című sorozatban partnere volt), végül pedig az Egyesült Államokból Franciaországba költözik, és legalább hat hónapig munkaszünetet tart, hogy az idejét teljes mértékben feleségével, Robin Dearden-nel tölthesse. A GQ UK magazinnak adott interjújában a színész hozzátette: "Paradigmát akarok váltani. Az elmúlt huszonnégy évben Robin az árnyékomban volt. Ő volt a 'plusz egy személy'. Egy híresség felesége volt. Az életét az én életemhez kellett igazítania. Sokat profitált belőle, de nem vagyunk egyenrangúak, és ezt szeretném helyrehozni. Megérdemli." 

 

Szó sincs a nyugdíjba vonulásról, azonban úgy tűnik, hogy a hollywoodi születésű színész jelentősen le akarja lassítani a munkatempót, és egy ideig egyszerűen nem veszi fel a telefont. De most még nem így van, Bryan több projekten is dolgozik, és például még ebben a hónapban láthatjuk őt a mozikban az Asteroid City című filmben egy kisebb szerepben, ami Wes Anderson rendező legújabb filmje, amellyel Cranston delegáció tagjaként a legutóbbi Cannes-i Filmfesztiválra is ellátogatott.

 

Bryan Cranston azonban nem az egyetlen jelenleg nagyon népszerű színész, aki készül megszakítani a színészmunkát. Hasonló bejelentést tett két napja negyven évvel fiatalabb kollégája, Tom Holland (Pókember – Nincs hazaút) is. Egy interjú során elmondta a rajongóknak, hogy a legutóbbi Apple TV+ csatorna számára készülő, a The Crowded Room minisorozaton végzett munka, amelynek ő volt az egyik producere is, annyira kimerítette, hogy most legalább egy évre szünetet kell tartania a filmes munkában. Elmondta, hogy a nehéz forgatás, a bonyolult karakter belsejébe való belemerülés és a producerként elé állított kihívások kisebb érzelmi összeomlást okoztak a magánéletében, és egyszerűen szüksége van arra, hogy legalább egy évre kikapcsoljon. 

Tom Holland utolsó nagyjátékfilmje jelenleg továbbra is a tavalyi Uncharted című film, amely egy videojáték alapján készült, és tekintettel arra, hogy a Pókember szerepébe való visszatérése még mindig kérdéses, valószínűleg még egy ideig várnunk kell, hogy megtudjuk, milyen új projekttel áll elő legközelebb a tehetséges fiatal színész. Mindenesetre az Akiva Goldsman (Star Trek: Picard) tollából származó The Crowded Room című tíz részes sorozat első epizódja ma landolt az Apple TV+ csatornán, így a nézők a következő hetekben maguk is meggyőződhetnek a minisorozat minőségéről. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A Legenda vagyok második filmje előre halad

A Legenda vagyok második filmje előre halad

2023.12.03

A Legenda vagyok című filmnek nagy sikere volt, főleg hazai pályán. A posztapokaliptikus film, amelyben Will Smith egy tudósként és a Földbolygó feltételezett utolsó embereként próbál megbirkózni az… (több)

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

2023.06.01

Warneréknek megvan a saját DC-homokozójuk, Disney-nek a Marvel nevű pénznyomdája, és valahol a kettő között áll a Sony stúdió, amely foggal-körömmel ragaszkodik az egyetlen saját képregényhőséhez és… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Cillian Murphy visszatér a zombikhoz

Cillian Murphy visszatér a zombikhoz

2024.05.18

Kevés projekt körül volt akkora felhajtás az elmúlt hónapokban, mint Boyle következő apokaliptikus víziója körül. A 28 nappal később és a 28 héttel később című filmek folytatásáról, amelyekben Nagy… (több)

Az Országúti diszkó folytatást kap

Az Országúti diszkó folytatást kap

2024.05.16

A Doug Liman rendezte Országúti diszkó (Road House) című, akcióval teli verekedős filmet alig két hónapja mutatták be a Prime Video csatornán, és a mai napig közel nyolcvanmillióan látták a… (több)

Sydney Sweeney, Edgar Wright és a Barbarella?

Sydney Sweeney, Edgar Wright és a Barbarella?

2024.05.15

A Barbarella 1968-as kultikus film új változatának forgatása gyakorlatilag két évtizede téma, de eddig még soha nem sikerült elindítani az új történetet a hiányos öltözetű hősnőről és a 41. században… (több)

Az időzóna megváltozott