vissza az összes hírhez
Mire készül Dungeons & Dragons rendezőpáros?

Mire készül Dungeons & Dragons rendezőpáros?

2023.06.10 Szerző Goldbeater

John Francis Daley és Jonathan Goldstein (Éjszakai játék, Vakáció) rendezőpáros idén sok nézőnek szerzett örömet, és valószínűleg nagy meglepetést is, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című filmjükkel. Annak ellenére, hogy a 150 millió dolláros költségvetésű kalandos fantasy-film nem sokat hozott a mozipénztárakba, a közönség és a kritikusok többsége is rendkívül elégedett volt a híres játék alapján készült szórakoztató akcióvígjátékkal, ezért nem is lehet csodálkozni, hogy a két rendező nevét a jövőben egyre gyakrabban fogjuk hallani.  

 

A legfrissebb információk szerint John Francis Daley és Jonathan Goldstein elvállalták az akció-kalandfilm rendezést az Apple Original Films stúdió számára, amely a nemrég langyos fogadtatásban részesült Ghosted című film mögött is áll. A film a Mayday címet viseli majd, és bár a cselekményről szóló információkat egyelőre titokban tartják, legalább a főszereplők szereposztását ismerjük. A színészek Ryan Reynolds (Az Adam-projekt) és Kenneth Branagh (Szeánsz Velencében) várhatóan együtt szerepelnek majd a készülő filmben, és ez elég érdekesnek hangzó kombináció. A forgatókönyvet maga Daley és Goldstein írta, saját ötletük alapján, és még a jelenlegi forgatókönyvírók sztrájkja kezdete előtt sikerült azt befejezniük, ezért a produkciós előkészületeknek jelenleg semmi sem áll útjában, és a lehető leghamarabb el is kezdődhetnek, egészen pontosan akkor, amikor Ryan Reynolds befejezi a harmadik Deadpool-film jelenleg is zajló forgatását.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Az új The Saint halad előre

Az új The Saint halad előre

2023.11.23

A Paramount Pictures stúdió már évek óta próbálja feléleszteni egyik félig elfeledett filmszériáját, de csak most tűnik úgy, hogy a készülő projekt kezd valódi formát ölteni. A készülő The Saint című… (több)

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült,… (több)

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

2023.11.03

Miután bejelentették, hogy a Deadpool következő, egyelőre hivatalos cím nélküli folytatásában, a korábbi részekre is utalva, Ryan Reynolds mellett végre a visszatérő Hugh Jackman is feltűnik majd, a… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Oppenheimer nagyon közel van az egymilliárdhoz

Oppenheimer nagyon közel van az egymilliárdhoz

2023.09.17

A Christopher Nolan (Eredet, A sötét lovag) által rendezett Oppenheimer című kiváló film nagyon közel van ahhoz, hogy átlépje a mitikus egymilliárd dolláros határt. Jelenleg kevesebb mint 90 millió… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)