vissza az összes hírhez
John Wick milliárdos lett

John Wick milliárdos lett

2023.05.22

Annak ellenére, hogy minőségi, de kevésbé feltűnő első film után 2014-ben még nem úgy nézett ki, a John Wick bérgyilkosról szóló filmszéria világsiker lett. Az akciók leleményesége mindegyik következő résszel egyre javult, nőttek a filmalkotók ambíciói, és ezzel együtt a bevételek is. Jelenleg az egész filmszéria meghaladta az egymilliárd dolláros mozis bevételt. Mindezt közel egy évtizeddel ezelőtt elindította a John Wick című film körülbelül 88 millió dollárral. Majd 2017-ben következett a John Wick: 2. felvonás című film 172 millióval, két évvel később pedig a John Wick: 3. felvonás - Parabellum című alkotás 327 millióval. 

Az idei negyedik filmre eddig 428 millió jegyet adtak el, de még messze nincs vége. A film ősszel Japánban is megjelenik, ahol legalább újabb hét számjegyű összegre számíthat. A főszereplő Keanu Reeves nem kért sokat a szerepért - a The Hollywood Reporter magazin szerint filmenként mindössze 2 és 2,5 millió dollár közötti összegről van szó. Azért tette, hogy csökkentse a gyártási költségvetést. Mivel viszont a filmszéria társtulajdonosa is, a teljes bevételből feltehetően sokkal nagyobb összegre számíthat. Ő és a rendező Chad Stahelski is elismerte, ha valakinek nagyon jó ötlete lesz, akkor készítenek egy ötödik filmet is. Közben készül egy minisorozat The Continental címmel és Ballerina spin-off verzió Ana de Armas szereplésével.

(CzechCrunch együttműködésével)

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

2024.04.03

Ez szinte elkerülhetetlen volt. A nagy filmmárkák nem érnek csak úgy egyszerűen véget, és nem lesz ez másképp a Mátrix filmek esetén sem. A hollywoodi Warner Bros. stúdió ugyanis most jelentette be,… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A Hegylakó rebootja halad előre

A Hegylakó rebootja halad előre

2023.10.28

A kultikus Hegylakó című film reboot változatáról már 2008 óta szó van, de csak 2016-ban kezdett valami történni a projekt körül - először Chad Stahelskit (John Wick) jelentették be rendezőnek, majd… (több)

Mi a helyzet a Hegylakó reboot-jával?

Mi a helyzet a Hegylakó reboot-jával?

2023.08.31

Jó pár éve már, hogy bejelentették a kultikus, akció sci-fi fantasy film, a Hegylakó reboot változatát, Henry Cavill színésszel az élén, és Chad Stahelski (John Wick) rendezővel a kamera mögött.… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)