vissza az összes hírhez
Meghalt Ray Stevenson színész

Meghalt Ray Stevenson színész

2023.05.22 Szerző dO_od

Nagyon szomorú hír érte a filmvilágot hétfőn. A szeretett és elismert színész, Ray Stevenson 58 éves korában elhunyt. A Deadline hírportál megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy Stevenson állítólag Olaszországban halt meg, ahol éppen forgatott. A színész az Artúr király című filmben alakított mellékszereppel vált híressé, később pedig A megtorló reboot főszereplője volt A Megtorló - Háborús övezet című filmben. Azonban nem ez volt az egyetlen akció-képregényes szerepe. Thor egyik segítőjét is játszotta a filmszéria mind a négy részében. 

 

Nemrégiben pedig az RRR című világsikerű filmben is ő volt a főgonosz. Mindeközben sikerült feltűnnie A három testőr egyik remake-jében, A beavatott filmszériában és a Hullagyáros című B-kategóriás sorozat két epizódjában is. A színész nemrég szerepet kapott a hamarosan megjelenő 1242: Gateway to the West című filmben is, amelyben Kevin Spacey színésztől vette át a főszerepet. 

 

Stevenson a televízióban is aktív volt. Legyen szó a kultikus Róma sorozatról, a Dexter egy évadáról, a népszerű Fekete vitorlák című kalózsorozatról vagy a hamarosan érkező Ahsoka sorozatról, Stevenson egyik szerepe sem volt egyhangú, és a rajongóknak minden fronton hiányozni fog. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Elárulta a tizedik Star Wars epizód a címét?

Elárulta a tizedik Star Wars epizód a címét?

2023.11.05

Jelenleg a Disney stúdió fő projektje a Star Wars: Csillagok háborúja filmszéria sorozat mellékága. Az utolsó nagyjátékfilmet immár négy éve láthattuk a mozikban, de azóta kaptunk olyan sorozatokat,… (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

A Twilight saga visszatér

A Twilight saga visszatér

2023.04.20

Azt hitted, hogy annál rosszabb, mint egy Harry Potter remake tévésorozat formájában nem létezik? Akkor tudd meg, hogy a Lionsgate stúdió most jelentette be a Twilight saga visszatérését is. Az… (több)

A Disney új Star Wars filmeket jelentett be

A Disney új Star Wars filmeket jelentett be

2023.04.07

Elérkeztek a Star Wars Celebration napjai, és velük együtt sok új hír is érkezett. Ezúttal tényleg rengeteg van belőle, úgyhogy vágjunk is bele. És kezdjük rögtön a legforróbb hírrel, vagyis Daisy… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)