vissza az összes hírhez
A Fantasztikus négyes filmnek új forgatókönyvírója van

A Fantasztikus négyes filmnek új forgatókönyvírója van

2023.04.02 Szerző dO_od

Az elmúlt napokban több nagy hollywoodi projekt is új forgatókönyvírót kapott. A Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel) rendezőnő irányításával készülő, még cím nélküli Star Wars-film lecserélte Damon Lindelof forgatókönyvírót (Lost - Eltűntek) Steven Knight íróra (Birmingham bandája), a Thunderbolts című Marvel-film rendezője, Jake Schreier (Papírvárosok) Sung-Jin Lee-t (Az élet csajos oldala) üdvözölte a projektben, akivel mostanában a dicsért Balhé című sorozaton dolgozott együtt, és most egy másik Marvel-film, a Fantasztikus négyes is változásokon ment át. Ebben az esetben Jeff Kaplan és Ian Springer forgatókönyvíró-párost (leginkább komikus alkotásokat író szerzők, jelentős játékfilmes tapasztalat nélkül) Josh Friedman (Avatar: A víz útja, Világok harca) váltotta fel.

 

Friedmannak van tapasztalata különböző projektek átírásában és megmentésében, beleértve a kasszasikereket is. Gyakori munkatársa a híres James Cameron (Titanic) rendezőnek, akivel több Terminátor-filmen is dolgozott. A Kevin Feige vezette Marvel-stúdió tehát egyértelműen semmit sem akar a véletlenre bízni az F4-filmmel kapcsolatban, és a közkedvelt képregényfigurákra - amelyeknek ugyan több filmváltozata is volt már, de soha nem arattak sem üzleti, sem kritikai sikert - Feige és társai maximálisan fognak odafigyelni. A rendezői székben Matt Shakman (WandaVízió) maradt, aki a projekt kedvéért lemondott a negyedik Star Trek-film rendezéséről.

 

A kulisszák mögötti információk szerint a stúdió jelenleg a főszereplők válogatásán dolgozik, és arra számít, hogy a nézők még idén konkrét információkat kapnak a projektről. A film az MCU hatodik szakaszát indítja majd, és 2025. február 14-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

A negyedik Star Trek talán mégiscsak megérkezik

2024.03.28

A Star Trek filmszéria-reboot filmes folytatását, amely a Star Trek: Mindenen túl című harmadik részt követné, már többször bejelentették anélkül, hogy a munkálatok bármilyen módon előre haladnának.… (több)

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A második Gladiátor rendkívül drága volt

A második Gladiátor rendkívül drága volt

2024.02.26

A tavalyi sztrájkok minden forgatásra voltak hatással. És minél nagyobb volt a produkció, valószínűleg annál jobban véreztek a stúdiók, amikor leállt a filmes munka. Tudja ezt Ridley Scott is, aki… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

tegnap

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)