vissza az összes hírhez
Nincs elég érdeklődés az ötödik Indiana Jones-film iránt

Nincs elég érdeklődés az ötödik Indiana Jones-film iránt

2023.06.12

Körülbelül két hét múlva érkezik a mozikba az Indiana Jones és a sors tárcsája, a kultikus kaland filmsorozat ötödik és állítólag utolsó része. Az első becslések azonban már most érkeznek arról, hogy a várva várt kasszasiker hogyan teljesít majd a mozikban. Kiderült, hogy a film nem is annyira várva várt - az első hétvégén körülbelül 60 millió dollárt kereshet az észak-amerikai mozikban, ami egyáltalán nem sok az egy ilyen formátumú filmhez képest. A sors tárcsája 300 millió dollárba került, ezzel minden idők egyik legdrágább hollywoodi projektje lett. 

A jelenlegi előrejelzések szerint a film debütáló bevételei elmaradnak például az idei John Wick: 4. felvonás című filmtől, amely az első hétvégéjén körülbelül 74 millió dollárt hozott, harmadannyi költségvetésből. Azonban szintén jelentős visszaesés az előző Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmhez képest, amely tizenöt évvel ezelőtt 100 millió dollárral debütált. Az új film valószínűleg a fiatal közönség kisebb érdeklődésével küzd, akik nem Harrison Ford hőssel együtt nőttek fel, és a helyzeten bizonyára a cannes-i premier sem segített, mivel a kritika meglehetősen gyengén fogadta. A Disney előtt tehát nehéz két hét áll, mert meg kell próbálnia meggyőzni a nagyobb közönséget.

(CzechCrunch együttműködésével)

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

29. Critics' Choice Awards - eredmények

29. Critics' Choice Awards - eredmények

2024.01.14

Január 14-én, vasárnap a kaliforniai Santa Monicában tartották a Critics' Choice Awards díjátadó ünnepséget, amelyen hagyományosan az elmúlt év kiemelkedő alkotói teljesítményeket és filmalkotásokat… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

A következő Star Wars óriási árcédulát kapott

2023.07.26

A Forbes webportálon megjelent hír szerint a Disney társaság ismét sokat költött. Csak a kontextus kedvéért lássuk a stúdió néhány utolsó nagy kiadását. Az MCU világában játszódó új sorozat, a Titkos… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)