vissza az összes hírhez
Producerek bejelentették a harmadik Sicario-filmet

Producerek bejelentették a harmadik Sicario-filmet

2023.09.22 Szerző dO_od

A 2015-ben készült Sicario: A bérgyilkos című film nagymértékben hozzájárult mind Denis Villeneuve (Dűne) rendező, mind Taylor Sheridan (Yellowstone) forgatókönyvíró karrierjének rendes beindításához. Sajnos második alkalommal a filmszériánál a két úr már nem találkozott, ezért A zsoldos alcímet viselő második filmet, amely szintén Sheridan forgatókönyve alapján készült, végül Stefano Sollima (ZéróZéróZéró) készítette.

 

Sajnos a folytatásnak már nem volt annyira pozitív visszhangja, mozikban is néhány millióval kevesebbet hozott, mint az első film, így évekig úgy tűnt, hogy Josh Brolin és Benicio del Toro nyers és kompromisszumok nélküli mexikói utazásai a drogkartellekhez véget értek. Most azonban a filmszéria producerei megerősítették, hogy mégis elkezdődtek a harmadik rész előkészületei.

 

Ezt most frissen elmondta a The Messenger hírportálnak Basil Iwanyk és Erica Lee, akik elárulták, hogy a harmadik Sicario-film már a sztrájkok kezdete előtt is tervben volt, és hogy amint a helyzet engedi, folytatják a munkát a projekten. Elmondásuk szerint Del Toro, aki az előző részekben a bérgyilkos Alejandro címszereplőjét alakította, várhatóan visszatér a főszerepbe. Az előzmények ismeretében azonban annak is lenne értelme, hogy a Brolin által alakított CIA-ügynök is visszatérjen.

 

Ami a rendezést illeti, az egyelőre kérdéses. Sollima később Sheridan forgatókönyve alapján készített egy másik filmet is, a Tom Clancy: Bűntudat nélkül címmel, ami sokkal rosszabb eredményt hozott, ezért harmadik alkalommal már senki nem akarja ezt az utat végigjárni. Villeneuve elméletileg szabad lesz kivéve, ha a második Dűne-film premierje után azonnal nem vág bele a harmadik rész forgatásába, de annak a valószínűsége, hogy visszatér, szintén nem igazán nagy. És ugyanez igaz Sheridanre is, aki ugyan folyamatosan ontja magából a filmötleteket, de jelenleg annyi különböző sorozattal zsonglőrködik, hogy valószínűleg erre már nem lesz ideje. Nem marad más, mint megvárni a sztrájkok végét, hogy többet tudjunk meg a projektről.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

George Lucas tiszteletbeli díjat kap Cannes-ban

George Lucas tiszteletbeli díjat kap Cannes-ban

2024.04.10

A legendás amerikai rendező, forgatókönyvíró és producer, George Lucas lesz az idei cannes-i filmfesztivál tiszteletbeli Arany Pálma-díj egyik díjazottja. Erre május 25-én, az idén 77. alkalommal… (több)

Denis Villeneuve és atomháború?

Denis Villeneuve és atomháború?

2024.04.06

Miközben a Dűne: Második rész című film több mint egy hónappal a bemutató után is sikeresen küzd a mozikban a közönségért, és jelenleg valamivel több mint 630 millió dolláros bevétellel rendelkezik… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

Jonathan Majors bűnös, a Marvelnél befejezte

2023.12.18

A Marvel stúdiónál egyik probléma jön a másik után. A fiaskóval végződő Marvelek című film után még volt egy kis remény, hogy a történelem legsikeresebb sagája nem csak A Fantasztikus Négyes című… (több)

A második Dűne egy kicsit korábban érkezik

A második Dűne egy kicsit korábban érkezik

2023.11.18

A 2021-es sikeres Dűne című sci-fi film várva várt folytatásának premierjét ismét elhalasztották. A rajongóknak azonban ez esetben egyáltalán nem kell aggódniuk, hiszen ez a lépés jó hír számukra.… (több)

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

2023.11.03

Miután bejelentették, hogy a Deadpool következő, egyelőre hivatalos cím nélküli folytatásában, a korábbi részekre is utalva, Ryan Reynolds mellett végre a visszatérő Hugh Jackman is feltűnik majd, a… (több)

A harmadik Sicario-film egyre reálisabbnak tűnik

A harmadik Sicario-film egyre reálisabbnak tűnik

2023.10.31

Nagyjából egy hónapja számoltunk be arról, hogy a Netflix a Hidegvér című új bűnügyi filmjének producerei arról számoltak be, hogy a színfalak mögött egy harmadik Sicario lehetőségéről is elkezdtek… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)