vissza az összes hírhez
Az Universal tervezi a Gyilkos sorok sorozat reboot változatát

Az Universal tervezi a Gyilkos sorok sorozat reboot változatát

2023.09.12 Szerző Goldbeater

Az Universal Pictures stúdió visszatérést tervez a múlt század egyik legsikeresebb televíziós vállalkozásához. Mi több, egyenesen a nagyvászonra. Ugyanis a Gyilkos sorok című vígjáték-krimisorozat reboot változata várható, most film formájában. Az Universal Television társaság eredeti sorozatát 1984 és 1996 között sugározta az amerikai CBS, a főszereplőt, a volt angol tanárnőt és sikeres írónőt, Jessica Fletchert, akinek tehetsége, hogy mindenféle bűntények felderítésébe keveredik, ami minden elkövető végzete lett, Angela Lansbury színésznő alakította. A legendás televíziós szerepéért összesen tizenkét évadon keresztül négy Golden Globe-díjat kapott, és csak néhány hónapja, kilencvenhat évesen távozott a filmvilágból.

 

A készülő filmes folytatásának forgatókönyvét Lauren Schuker Blum és Rebecca Angelo (Orange Is the New Black) forgatókönyvírók írják, akik jelenleg a Craig Gillespie rendezésében készülő Dumb Money című vígjátékhoz is adták nevüket, amely alig három hét múlva érkezik a mozikba világszerte. Úgy tűnik, mindkettőjüket a WGA sztrájk kezdete előtt szerződtették a forgatókönyv megírására, de csak a sztrájk sikeres befejezése után tudják majd azt befejezni. A tervezett film producere Amy Pascal (Pókember – Nincs hazaút, Kisasszonyok) lesz. Hogy ki lesz a rendező, és kit láthatunk majd a híres főszerepben, egyelőre nem tudni, azonban amint mindkét hollywoodi sztrájk véget ér, a projekt valószínűleg gyorsan előre fog haladni, ami több információt hoz majd.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

George Clooney összefog Adam Sandlerrel

George Clooney összefog Adam Sandlerrel

2023.12.15

Eddig elképzelhetetlen együttműködés vár ránk. A kedvenc színészek, George Clooney és Adam Sandler először szerepelnek együtt a nagyvásznon a Netflix streaming-szolgáltató új filmjében. Az egyelőre… (több)

Az animált Pókember bajban van

Az animált Pókember bajban van

2023.06.24

A Vulture webportál most tett közzé egy tartalmas interjút a Pókember – A pókverzumon át című animációs film négy névtelenül nyilatkozó egykori munkatársával, akik lényegében megvádolták a… (több)

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

2023.06.01

Warneréknek megvan a saját DC-homokozójuk, Disney-nek a Marvel nevű pénznyomdája, és valahol a kettő között áll a Sony stúdió, amely foggal-körömmel ragaszkodik az egyetlen saját képregényhőséhez és… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Meghalt Morgan Spurlock dokumentumfilm-rendező

Meghalt Morgan Spurlock dokumentumfilm-rendező

tegnap

A dokumentumfilm világa elveszítette egyik kiemelkedő alakját: május 23-án, csütörtökön ötvenhárom éves korában New Yorkban elhunyt Morgan Spurlock Oscar-díjra jelölt amerikai dokumentumfilm-rendező.… (több)

Az új Jurassic World megtalálta a fő arcot

Az új Jurassic World megtalálta a fő arcot

2024.05.23

A Jurassic Park és Jurassic World filmek világában játszódó következő film előkészületei már javában zajlanak, és ezekben a napokban még mindig tart az őrületes színészválogatás, hogy vadonatúj… (több)