vissza az összes hírhez
A Taylor Swift filmje már premier előtt hatalmas sláger lett

A Taylor Swift filmje már premier előtt hatalmas sláger lett

2023.10.09

Taylor Swift a napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, de az is lehet, hogy ő az első – és most nagy hollywoodi filmekkel is vetélkedik. A The Eras Tour című koncertfilmje a jelenleg is zajló azonos című turnéról szól, a film néhány nap múlva világszerte majdnem száz országban lesz látható a mozikban, de már most több, mint 100 millió dolláros bevétel van a számláján. Korábban egyetlen koncertfilm sem közelítette meg ezt az összeget. Taylor Swift: The Eras Tour az idei ősz legjobban várt filmje az amerikai mozikban.

Ez egyrészt a színészek sztrájkjának köszönhető, ami miatt a hollywoodi stúdiók elhalasztottak néhány filmbemutatót (például a Dűne: Második rész című filmet). Másrészt hatalmas érdeklődés van nagyvásznon is látni az énekesnőt – vagy felidézni élményeket az élő fellépéséről. Hogy ezért ne legyen bevételkiesés, stúdiók néhány premiert más időpontra tették. Például az eredeti tervhez képest az Egyesül Államokban korábban jelent meg Az ördögűző: A hívő című film, illetve a Dumb Money című vígjáték, a Meg Ryan által rendezett What Happens Later című romantikus vígjáték pedig egy hónappal később fog megérkezni.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Az ördögűző film folytatása bajban van

Az ördögűző film folytatása bajban van

2024.01.12

A hollywoodi Universal Pictures és a Blumhouse Productions stúdiók nagy terveket dédelgetnek az Ördögűző filmszéria nemrég történt újjáélesztésével, amely A hívő alcímet kapta. Az NBCUniversal… (több)

Új Spawn 2025-ben

Új Spawn 2025-ben

2023.10.02

Spawn, a minden idők egyik legismertebb képregényszereplő Todd McFarlane szerzőtől meglepő módon eddig csak egyetlen élőszereplős adaptációt kapott, Michael Jai White főszereplésével 1997-ben, és egy… (több)

Taylor Swift a mozikban

Taylor Swift a mozikban

2023.09.01

...és hatalmas lesz! Ha még nem láttad Taylor Swift énekesnő, aki világhírű szupersztár is, idei óriási turnéját, akkor jó híreink vannak számodra. Azon kívül, hogy Eras Tour még csak a felénél tart,… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Meghalt Roger Corman

Meghalt Roger Corman

tegnap

A filmvilág elveszített az amerikai filmművészet egyik ikonját: a kaliforniai Santa Monicában elhunyt Roger Corman legendás amerikai rendező, producer és forgatókönyvíró. Tekintélyes kort élt meg,… (több)

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)