vissza az összes hírhez
Népszerű sztárok szünetet szeretnének tartani a színészkedésben

Népszerű sztárok szünetet szeretnének tartani a színészkedésben

2023.06.09 Szerző Goldbeater

A népszerű színész, Bryan Cranston (Totál szívás, Trumbo) nagy változásokat tervez magán- és szakmai életében. Az Oscar-jelölt filmes saját szavai szerint azt tervezi, hogy 2026-ban, vagyis kb. hetvenéves korában befejezi a Moonshot Entertainment produkciós cége tevékenységét, eladja a Dos Hombres szeszfőzdében lévő feles részesedését (amelyet Aaron Paullal alapított, aki a Totál szívás című sorozatban partnere volt), végül pedig az Egyesült Államokból Franciaországba költözik, és legalább hat hónapig munkaszünetet tart, hogy az idejét teljes mértékben feleségével, Robin Dearden-nel tölthesse. A GQ UK magazinnak adott interjújában a színész hozzátette: "Paradigmát akarok váltani. Az elmúlt huszonnégy évben Robin az árnyékomban volt. Ő volt a 'plusz egy személy'. Egy híresség felesége volt. Az életét az én életemhez kellett igazítania. Sokat profitált belőle, de nem vagyunk egyenrangúak, és ezt szeretném helyrehozni. Megérdemli." 

 

Szó sincs a nyugdíjba vonulásról, azonban úgy tűnik, hogy a hollywoodi születésű színész jelentősen le akarja lassítani a munkatempót, és egy ideig egyszerűen nem veszi fel a telefont. De most még nem így van, Bryan több projekten is dolgozik, és például még ebben a hónapban láthatjuk őt a mozikban az Asteroid City című filmben egy kisebb szerepben, ami Wes Anderson rendező legújabb filmje, amellyel Cranston delegáció tagjaként a legutóbbi Cannes-i Filmfesztiválra is ellátogatott.

 

Bryan Cranston azonban nem az egyetlen jelenleg nagyon népszerű színész, aki készül megszakítani a színészmunkát. Hasonló bejelentést tett két napja negyven évvel fiatalabb kollégája, Tom Holland (Pókember – Nincs hazaút) is. Egy interjú során elmondta a rajongóknak, hogy a legutóbbi Apple TV+ csatorna számára készülő, a The Crowded Room minisorozaton végzett munka, amelynek ő volt az egyik producere is, annyira kimerítette, hogy most legalább egy évre szünetet kell tartania a filmes munkában. Elmondta, hogy a nehéz forgatás, a bonyolult karakter belsejébe való belemerülés és a producerként elé állított kihívások kisebb érzelmi összeomlást okoztak a magánéletében, és egyszerűen szüksége van arra, hogy legalább egy évre kikapcsoljon. 

Tom Holland utolsó nagyjátékfilmje jelenleg továbbra is a tavalyi Uncharted című film, amely egy videojáték alapján készült, és tekintettel arra, hogy a Pókember szerepébe való visszatérése még mindig kérdéses, valószínűleg még egy ideig várnunk kell, hogy megtudjuk, milyen új projekttel áll elő legközelebb a tehetséges fiatal színész. Mindenesetre az Akiva Goldsman (Star Trek: Picard) tollából származó The Crowded Room című tíz részes sorozat első epizódja ma landolt az Apple TV+ csatornán, így a nézők a következő hetekben maguk is meggyőződhetnek a minisorozat minőségéről. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Hogyan alakul a Pókember jövője?

Hogyan alakul a Pókember jövője?

2024.03.03

Két évvel ezelőtt, még hónapokkal a premier után a lelkes rajongók ellepték a mozikat, és a Pókember - Nincs hazaút című film három pókhősét hatalmas kasszasikerhez segítették. Ez a film volt az,… (több)

A Legenda vagyok második filmje előre halad

A Legenda vagyok második filmje előre halad

2023.12.03

A Legenda vagyok című filmnek nagy sikere volt, főleg hazai pályán. A posztapokaliptikus film, amelyben Will Smith egy tudósként és a Földbolygó feltételezett utolsó embereként próbál megbirkózni az… (több)

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

A Sony sok pókos spin-off változatot ígér

2023.06.01

Warneréknek megvan a saját DC-homokozójuk, Disney-nek a Marvel nevű pénznyomdája, és valahol a kettő között áll a Sony stúdió, amely foggal-körömmel ragaszkodik az egyetlen saját képregényhőséhez és… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jön egy következő Gonosz halott

Jön egy következő Gonosz halott

2024.04.27

A legendás horror filmszéria Evil Dead – Gonosz halott több év után nagy sebességbe kapcsol. A gonosz halottak felkelése című, Lee Cronin rendező tavalyi filmje nagy érdeklődéssel találkozott a… (több)

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

Ördögűző, amerre csak nézel...

Ördögűző, amerre csak nézel...

2024.04.26

Az átlagember szinte azt gondolná, hogy az ördögűzésről szóló horrortörténetek egyike azoknak a témáknak, amelyeket csak egyszer kell rendesen megcsinálni (1973-as Az ördögűző, egy példa mindegyikért… (több)