vissza az összes hírhez
Megvan a 11. Halálos iramban film rendezője

Megvan a 11. Halálos iramban film rendezője

2023.04.20 Szerző dO_od

A Vin Diesel körüli csapat most egy kicsit sem meglepő hírrel szolgált. Az után, hogy Louis Leterrier rendező (A szállító, Szemfényvesztők) felváltotta Justin Lin-t a Halálos iramban tizedik filmje forgatásán (aki jelek szerint kiszállt a projektből, mert nézeteltérései voltak Diesellel), most bejelentették, hogy a „záró” tizenegyedik film irányítását is a francia rendező veszi át. A producer szerepét is felvállaló Diesel és valószínűleg a Universal stúdió is elégedett lehetett a munkájával, ugyanakkor azt is hozzá kell tenni, hogy a tizenegyedik film ezúttal sokkal gyorsabban érkezik, ezért nem sok idő volt arra, hogy ismét valaki más után nézzenek. 

 

A tizedik Halálos iramban filmet a vég kezdeteként jellemzik, a klasszikus szereplőgárda mellett Jason Momoa, Alan Ritchson, Rita Moreno és Daniela Melchior is csatlakozik a franchise-hoz. A film május 18-án érkezik a mozikba, az alkotók pedig tegnap egy második trailert is bemutattak. A filmszéria bevételei az elmúlt években csökkentek, a hetedik film után, amely 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott a mozikban, a nyolcadik film már csak 1,2 milliárd dollárt, a kilencedik film pedig 720 millió dollárt tudott felmutatni. A filmalkotók tehát minden bizonnyal abban reménykednek, hogy a tizedik rész megfordítja a tendenciát - de az első konkrét becslésekre még várnunk kell.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A Paramount sok új projektet jelentett be

A Paramount sok új projektet jelentett be

2024.04.12

Ha valamelyik hollywoodi stúdió igazán nagy energiával volt jelen az idei CinemaCon konferencián Las Vegasban, és a világ minden tájáról érkező filmesek előtt minél jobb fényben akart bemutatkozni,… (több)

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

Hogyan fog alakulni Aquaman jövője?

2023.12.17

Már néhány nap múlva világszerte a mozikba kerül a Warner Bros. stúdió legújabb filmje, a 2018-as milliárdos sikert hozó Aquaman képregényfilm folytatása, az Aquaman és az Elveszett Királyság címmel.… (több)

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

2023.11.21

Ha nem megy Batmannel, Nicholas Hoult színésznek (Mad Max - A harag útja, A menü) meg kellett elégednie Lex Luthorral. Valójában a brit színész volt az egyik favorit Reeves denevér-szuperhősének… (több)

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

Gadot és társai hivatalosan is befejezték a DC-nél

2023.10.10

James Gunn, a filmes DC-univerzum új irányítójától érkező, hónapokig tartó ködösítés és ellentmondások után a Variety hírportál most végre megerősítheti, hogy a fő színészsztárok, Gal Gadot, Jason… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Mattel-nél sok projekt készül

Mattel-nél sok projekt készül

2023.07.27

A Barbie című film fenomenális sikert aratott a mozikban, ezért valószínűleg senkit nem fog meglepni, vagy legalábbis manapság már nem kellene meglepni, hogy a Mattel anyacég sok más filmről is… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)