vissza az összes hírhez
Megvan a John Wick spin-off premierjének dátuma

Megvan a John Wick spin-off premierjének dátuma

2023.04.06 Szerző dO_od

Bár az ötödik John Wick-film még mindig a levegőben lóg, és sem a rendező Chad Stahelski, sem a főszereplő Keanu Reeves nem nagyon lelkesedik érte, a Lionsgate stúdió jelenleg annyira élvezi a negyedik film fantasztikus bevételeit, hogy valószínűleg mindkét filmest hosszan és nagy erővel fogja csábítani a folytatáshoz. Addig is azonban teljes gőzzel haladnak a bővített univerzum tervei, amelyek idén a többek között Mel Gibson főszereplésével készülő The Continental című sorozat spin-off változatával fognak konkrét formát ölteni, majd jövőre az Ana de Armas főszereplésével készülő Ballerina című film prequel-je leteszteli. A film 2024. június 7-én érkezik a mozikba.

 

A filmet többek között Prágában forgatták, a kamera mögött Len Wiseman (Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed, Az emlékmás) állt, és maga Keanu Reeves is feltűnik majd egy kámeaszerepben. A rajongók természetesen remélik, hogy az orosz bérgyilkosnőkről szóló film legalább fele olyan jó koreográfiát kapott, mint maga a Wick, és nem fogja Reevest és társait utólag szégyenbe hozni. Armas és Reeves mellett feltűnik a filmben Ian McShane, Lance Reddick az egyik utolsó szerepében, Anjelica Huston és Norman Reedus

 

Mindenesetre, ahogy egyre több és több hír lát napvilágot a projektről, több olyan dolog is van, aminek a rajongók örülhetnek. Hiszen a film forgatókönyvét a negyedik Wick-film forgatókönyvírója, Shay Hatten írta, a kaszkadőröket Stephen Dunlevy irányította (szintén a Wick-filmszériából), producer természetesen Stahelski volt, és a forgatás megkezdése előtt Armas azt szorgalmazta, hogy néhány jelenetét az Oscar-díjas Emerald Fennell (Ígéretes fiatal nő) írja. Úgy tűnik, hogy a projekt jó kezekben volt.

 

Ami magát Stahelskit illeti, a hírek szerint most a Ghost of Tsushima című sikeres videójáték adaptációjára szeretne koncentrálni. Egy újabb stílusos akciófilm, amely ezúttal a feudális Japánban játszódik, nem csak a vizuális dobások, hanem egy kicsit más történet és alapvetően nagyobb mérték miatt is vonzó a rendező számára. Azon kívül még a készülő Highlander rebootra is leszerződött Henry Cavill-lel.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

Folynak az ötödik Mátrix előkészületei

2024.04.03

Ez szinte elkerülhetetlen volt. A nagy filmmárkák nem érnek csak úgy egyszerűen véget, és nem lesz ez másképp a Mátrix filmek esetén sem. A hollywoodi Warner Bros. stúdió ugyanis most jelentette be,… (több)

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A Hegylakó rebootja halad előre

A Hegylakó rebootja halad előre

2023.10.28

A kultikus Hegylakó című film reboot változatáról már 2008 óta szó van, de csak 2016-ban kezdett valami történni a projekt körül - először Chad Stahelskit (John Wick) jelentették be rendezőnek, majd… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

ma

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

tegnap

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)