vissza az összes hírhez
Az X és a Pearl folytatása sztárszereplőket toboroz

Az X és a Pearl folytatása sztárszereplőket toboroz

2023.04.05 Szerző Goldbeater

Manapság a nagy stúdiók versenyeznek, hogy ki tudja a legsikeresebb összefüggő üzleti franchise-okat létrehozni, és ennek eredményeként a legtöbb film és tévésorozat, amelyik nyereséget hozott vagy sok nézőt vonzott a moziba és a képernyő elé, nagyon hamar kap mindenféle folytatást, előzményfilmet, spin-off változatot és re-imaginációt, amíg a közönség el nem fárad és el nem veszíti az érdeklődését. Ezért szinte üdítő és nagyon szimpatikus, ha ez egy kis stúdiónak és szerzői filmesnek sikerül lazán, ráadásul alacsony költségvetésű zsánerfilmek területén anélkül, hogy bárki számítana rá.

 

Ez ugyanis az összefüggő, korabeli horrorfilm-trilógiájának esete az A24 stúdiótól és Ti West rendezőtől (Az ördög háza, A szekta), amely 2022 elején kezdődött az X című filmmel, amely egy csapat fiatalról szól, akik hetvenes években, texasi vidéken pornófilmet terveznek forgatni, de terveiket megzavarják a színes múltú helyi lakosok. Erről a múltról pedig a tavalyi év második felében bemutatott folytatás szólt, Pearl címmel. Mindkét filmet a közönség és a kritikusok is nagyrészt pozitívan értékelték, mégis kevesen gondolták volna, hogy ilyen rövid időn belül lesz egy harmadik film is, ami a jelenleg készülő MaXXXine című alkotás, melynek forgatása ebben a hónapban kezdődik.

 

És amellett, hogy a trilógia fő arcává vált színésznő, Mia Goth (Infinity Pool, Az egészség ellenszere) is visszatér (az első részben dupla szerepet játszott, és többek között a Pearl forgatókönyvének társszerzője volt), az új film várhatóan meglehetősen sztárszereposztással készül. Az A24 stúdió bejelentette, hogy a nyolcvanas években játszódó horrortörténetben olyan színészek szerepelnek, mint Bobby Cannavale (Az ír), Lily Collins (Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány), Elizabeth Debicki (Tenet), Michelle Monaghan (Mission: Impossible 3), Giancarlo Esposito (Better Call Saul) és nem utolsósorban Kevin Bacon (Hetedik érzék). Ez nagyon ígéretes szereplőgárda, és ahogy az a Ti West rendezőtől és írótól már megszokott, egy nagyon bizarr retro horror látványban lesz részünk.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A DC megtalálta Supermanjét

A DC megtalálta Supermanjét

2023.06.28

A múlt hét végén Los Angelesben zajlott a válogatások utolsó szakasza, hogy megtalálják az új Superman-t az újraindított DC Univerzum számára. A Warnerék főnöke, David Zaslav, Peter Safran producer… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

ma

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)