vissza az összes hírhez
Brad Pitt beül egy igazi F-1 versenyautóba

Brad Pitt beül egy igazi F-1 versenyautóba

2023.05.05 Szerző dO_od

Több hónapos előkészület után hamarosan Joseph Kosinski rendező (Top Gun 2: Maverick) és a legendás producer, Jerry Bruckheimer (A szikla) elkezdik az Apple számára forgatni a versenyfilmjüket, amelyben Brad Pitt (Mr. és Mrs. Smith) főszereplő mellett Damson Idris (Fehér hó) is szerepel, a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton pedig tanácsadó lesz. Most egy csomó új információt kaptunk arról, hogy a filmet valójában hogyan is fogják forgatni. 

 

Úgy tűnik, egy igazán „Cruise-féle” produkció vár ránk, kezdve az idei futammal az angliai Silverstone pályán, ahol Brad Pitt egy valódi forma 1-es autóba fog beülni, amelyet a Mercedes istálló épített és most széleskörűen teszteli. A filmstáb így tulajdonképpen egy 11. csapatot fog alkotni, Pitt pedig a többi valódi versenyző között vezeti majd a versenyautót. A filmalkotók egy vadonatúj, speciális, 6K-kamerát készítettek, amely közvetlenül a pilótafülkében lesz rögzítve, és amellyel a pályán készült felvételeket fogják forgatni.

 

A stáb a többi versenyzővel és csapatukkal együtt a szezon összes hátralévő pályájára fog utazni, hogy fokozatosan elkészüljön az összes szükséges anyag. Természetesen hozzá kell tenni, hogy maga Pitt nem vesz részt magán a nagydíjon, csak szabadedzéseken fog a versenyzőkkel együtt autózni - már csak a biztonság miatt is. Bruckheimer producer mindenesetre minden idők legautentikusabb versenyfilmjét ígéri, és a Tom Cruise (Mission: Impossible - Leszámolás - Első rész) szereplésével készült Mint a villám című film szellemi utódját. Cruise pedig felajánlotta, hogy segít a vezetéssel.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

Johnny Depp visszatér a Jack Sparrow szerepében?

2024.03.06

Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja) az utóbbi években meglehetősen turbulens időket éli. A korábbi párjával, Amber Heard színésznővel (Aquaman és az Elveszett Királyság) folytatott… (több)

Jön a harmadik Top Gun

Jön a harmadik Top Gun

2024.01.12

A Top Gun: Maverick című film, amely másfél évvel ezelőtt nagy erővel vette célba a mozikat, a megasztár Tom Cruise legsikeresebb filmje, és világszerte 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Így… (több)

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

2024.01.10

Amikor Tom Cruise még huszonegy éves srác volt, az áttörést a Kockázatos üzlet című filmben a nyughatatlan Joel Goodsen szerepe hozta meg számára. A film a híres Warner Brothers stúdiótól származott,… (több)

Mire készül Paul Greengrass rendező?

Mire készül Paul Greengrass rendező?

2023.11.30

Gyakorlatilag három év telt el azóta, hogy Paul Greengrass Oscar-jelölt rendező bemutatta eddigi utolsó nagyjátékfilmjét, A kapitány küldetése című westerndrámát Tom Hanks főszereplésével. Mire… (több)

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

2023.11.22

A bevált és üzleti szempontból sikeres horror filmszéria most nagy bajban van. A harminchárom éves Melissa Barrera színésznőt, a népszerű Sikoly című horrorsorozat utolsó két részének főszereplőjét… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)