vissza az összes hírhez
Az új Mission: Impossible film kiváló visszajelzéseket kap

Az új Mission: Impossible film kiváló visszajelzéseket kap

2023.06.20 Szerző dO_od

Tom Cruise tavaly egymaga mentette meg a mozikat, és a Top Gun 2: Maverick című filmje fenomenális menet után világszerte az 1,5 milliárd dollárnál állt meg. Idén az animációs Super Mario Bros.: A film című mozi hasonlóan jó teljesítményt nyújtott, bár ott inkább volt várható. Ezután azonban sok bukás következett, és most valószínűleg Cruise és az ő Ethan Hunt karaktere dolga lesz ismét bajból kihúzni a mozikat. És a Mission: Impossible filmszériának legújabb részének, a Leszámolás Első Rész című filmre adott első reakciók alapján úgy tűnik, hogy ismét jó úton jár. 

 

A hivatalos kritikák megjelenéséig még néhány nap van hátra, azonban az első nézők és újságírók már látták a vetítéseket, és általános vélemény az, hogy Cruise és társai ismét ötösre teljesítettek. Az új film állítólag bővelkedik fantasztikus akciójelenetekben, minden idők egyik legjobb autós üldözésében, kiváló új karaktereket mutat be, robbanékony és nagyon aktuális története van, és nem utolsósorban önálló filmként is működik annak ellenére, hogy a címében az „első rész” szerepel. A végén aztán egy kis cliffhanger vár ránk, de ez nem annyira nagy csalódás, mint néhány hasonló "első számú" film az utóbbi időben. 

 

Közben egyesek nem merik a filmet jobbnak nevezni, mint az előző, az Utolsó hatás című részt, de ez állítólag ismételt megtekintéssel megváltozhat. Addig is dicsérik a gyors tempót, melynek köszönhetően a 156 perc szinte elrepül, és persze az általános mesterséget, ami Christopher McQuarrie rendező által nyújtott teljesítményében egyszerűen felülmúlhatatlan. Volt persze néhány csalódott néző, aki a furcsa párbeszédekre, a színészi játék hiányosságaira és a rövidített elbeszélésre panaszkodott, ami a Covid-idején történő forgatással hozható összefüggésbe. De ilyen emberből tényleg kevés van, ezért remélhetőleg kevesebb mint egy hónap múlva újabb szenzációs élményben lesz részünk a mozikban, ami ismét felemeli a nagyvászonba vetett hitünket. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

Nyilvánosak az Oscar-díj jelölések

2024.01.23

2024. január 23-án, kedden a Beverly Hills-i Samuel Goldwyn Theatre színházban Jack Quaid és Zazie Beetz színészek bejelentették a közelgő 96. Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS)… (több)

Jön a harmadik Top Gun

Jön a harmadik Top Gun

2024.01.12

A Top Gun: Maverick című film, amely másfél évvel ezelőtt nagy erővel vette célba a mozikat, a megasztár Tom Cruise legsikeresebb filmje, és világszerte 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott. Így… (több)

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

Tom Cruise visszatér Warnerékhez

2024.01.10

Amikor Tom Cruise még huszonegy éves srác volt, az áttörést a Kockázatos üzlet című filmben a nyughatatlan Joel Goodsen szerepe hozta meg számára. A film a híres Warner Brothers stúdiótól származott,… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

A hetedik Sikoly-film elveszítette a fő sztárját

2023.11.22

A bevált és üzleti szempontból sikeres horror filmszéria most nagy bajban van. A harminchárom éves Melissa Barrera színésznőt, a népszerű Sikoly című horrorsorozat utolsó két részének főszereplőjét… (több)

A harmadik Sicario-film egyre reálisabbnak tűnik

A harmadik Sicario-film egyre reálisabbnak tűnik

2023.10.31

Nagyjából egy hónapja számoltunk be arról, hogy a Netflix a Hidegvér című új bűnügyi filmjének producerei arról számoltak be, hogy a színfalak mögött egy harmadik Sicario lehetőségéről is elkezdtek… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)