vissza az összes hírhez
Hugh Grant és horror az A24 stúdiótól?

Hugh Grant és horror az A24 stúdiótól?

2023.06.11 Szerző Goldbeater

Scott Beck és Bryan Woods forgatókönyvírók 2018-ban nagy áttörést értek el a sikeres és sokat dicsért Hang nélkül című filmmel, idén pedig nem csak közösen rendezett, a 65 című alkotást küldték a mozikba, hanem ők írták a legújabb Stephen King-adaptáció, A mumus című horrorfilm forgatókönyvét is, melyet ezekben a napokban láthatjuk a mozikban. A két alkotó tehát a filmkészítés tekintetében nem áll meg, így nem csoda, hogy már formálódik a következő közös projektjük. Ez pedig egy bensőséges horrorfilm lesz az A24 stúdió számára.  

 

A film címe Heretic lesz, a főszerepek körül pedig egyelőre a fiatal színésznő, Chloe East (A Fabelman család) és meglepő módon az elegáns brit Hugh Grant (Dungeons & Dragons: Betyárbecsület) kering, akinek a neve nem igazán kapcsolódik a horror műfajához. A film cselekményére vonatkozó információk hivatalosan még nem jelentek meg, de egyes források szerint a cselekmény állítólag két fiatal vallásos nő körül forog majd, akiket egy különc férfi csábít a házába, ahol gyakorlatilag egy félelmetes macska-egér játékban találják magukat. Valószínűleg már van is tippünk, hogy ki fogja játszani a különc férfit. Beck és Woods írta a forgatókönyvet, és az idei, langyos fogadtatású 65 című film után mindketten a rendezésről is gondoskodnak. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Előre halad a Szemtől szemben film folytatása

Előre halad a Szemtől szemben film folytatása

2023.04.04

Úgy tűnik, hogy Michael Mann amerikai rendező már kiheverte a 2015-ös Blackhat című filmjének pénzügyi bukását, ami miatt több éves szünetet tartott a játékfilmek készítésében, és most fejezi be… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)