vissza az összes hírhez
Dwayne Johnson lesz a következő Halálos iramban-film főszereplője

Dwayne Johnson lesz a következő Halálos iramban-film főszereplője

2023.06.01 Szerző dO_od

A Halálos iramban filmszéria világa nemrég tizedik filmmel bővült (a Halálos iramban: Hobbs & Shaw spin-offot leszámítva), és a film végén egy kissé váratlan meglepetésben volt része a nézőknek. Ha még nem láttad a tizedik filmet a moziban, és nem akarsz lemaradni a meglepetésről, akkor azt javasoljuk, hogy itt hagyd abba az olvasást (és felejtsd el a főcímet). Mi mindenesetre figyelmeztettünk. A zárófeliratok utáni jelenetben ugyanis Dwayne Johnson feltűnt a rendfenntartó Luke Hobbs szerepében, amivel a filmalkotók arra utalnak, hogy Johnson a következő részben visszatér. Azonban csak most derült ki, hogy az egész egy kicsit másképp lesz. 

 

Johnson, aki néhány éve meglehetősen kellemetlen vitába keveredett a filmszéria fősztárjával, Vin Diesel színésszel, a jelek szerint tavaly nyáron elásta a csatabárdot Dominic Torettó alakítójával, és most nem csak egy újabb saját filmet kap, de az egyben "áthidalóként" is szolgál majd a tizedik és a tizenegyedik film között. Más szóval, felejtsük el az alkotók, köztük Diesel hamis ígéreteit, hogy a tizedik és a tizenegyedik film lesz az utolsó. A régi tervek elszálltak, és most úgy tűnik, hogy nem is annyira egy Hobbs & Shaw 2 stílusú spin-offra számíthatunk, hanem egy újabb Halálos iramban-filmre, amelyben Hobbs lesz a főszereplő, ráadásul feltehetően sok új arc asszisztálásával. De ezzel még nincs vége a bizarr hírnek. 

 

Bár Johnson filmje biztosan tetszeni fog a megrögzött rajongóknak, maga Diesel várhatóan nem fog szerepelni benne, és ha egyszer jön a tizenegyedik (és könnyen lehet, hogy tizenkettedik) hivatalos rész, az a változatosság kedvéért állítólag Johnson nélkül lesz. Ahhoz képest, hogy a két férfi állítólag kibékült, gyanúsan kerülik egymást. De térjünk vissza Johnson furcsa (nem)spin-offjához. Ezt a sorozat korábbi írója, Chris Morgan fogja megírni (ő kezdte a Halálos iramban: Tokiói hajsza című filmmel kezdte, majd a nyolcadik epizóddal, végül spin-off változattal fejezte be), a producere pedig immár hagyományosan, maga Johnson lesz. A projektnek még nincs rendezője, de ez ennél a filmszériánál soha nem volt nagy gond. A mostani írósztrájk ellenére sem tudni azonban, hogy mikor érkezik a frissen bejelentett film, illetve, hogy a készítők még a tizenegyedik film előtt a mozikba akarják-e juttatni, vagy csak utólag kiegészítik vele a cselekményt. Mindenesetre kezdik rendesen elkavarni a dolgokat. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

A Paramount sok új projektet jelentett be

A Paramount sok új projektet jelentett be

2024.04.12

Ha valamelyik hollywoodi stúdió igazán nagy energiával volt jelen az idei CinemaCon konferencián Las Vegasban, és a világ minden tájáról érkező filmesek előtt minél jobb fényben akart bemutatkozni,… (több)

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

Emily Blunt mint az első valódi női nyomozó

2023.10.19

Jaume Collet-Serra rendező (A zátony, Black Adam) most megismétli többszöri együttműködését a Dwayne Johnson, Seven Bucks produkciós cégével, és MGM számára Kate Warne című filmet fogja rendezni.… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Mattel-nél sok projekt készül

Mattel-nél sok projekt készül

2023.07.27

A Barbie című film fenomenális sikert aratott a mozikban, ezért valószínűleg senkit nem fog meglepni, vagy legalábbis manapság már nem kellene meglepni, hogy a Mattel anyacég sok más filmről is… (több)

Hogy áll Hollywood most nyáron?

Hogy áll Hollywood most nyáron?

2023.07.10

Összességében a számokat tekintve viszonylag jól áll, bár a mozikban volt néhány csalódás, és a sikeres filmszériák új részei sem teljesítettek olyan jól, mint korábban. Együttvéve a hollywoodi… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Meghalt Morgan Spurlock dokumentumfilm-rendező

Meghalt Morgan Spurlock dokumentumfilm-rendező

tegnap

A dokumentumfilm világa elveszítette egyik kiemelkedő alakját: május 23-án, csütörtökön ötvenhárom éves korában New Yorkban elhunyt Morgan Spurlock Oscar-díjra jelölt amerikai dokumentumfilm-rendező.… (több)

Az új Jurassic World megtalálta a fő arcot

Az új Jurassic World megtalálta a fő arcot

2024.05.23

A Jurassic Park és Jurassic World filmek világában játszódó következő film előkészületei már javában zajlanak, és ezekben a napokban még mindig tart az őrületes színészválogatás, hogy vadonatúj… (több)

Az időzóna megváltozott