vissza az összes hírhez
Készül egy új animált Tapsi Hapsi-film

Készül egy új animált Tapsi Hapsi-film

2023.05.04 Szerző dO_od

Robert Rugan, elismert forgatókönyvíró és reklámfilmrendező közelmúltban egy podcastban elárulta, hogy Warner Bros. Pictures társasággal szerződött, hogy írjon egy új élőszereplős és animációs hibrid filmet a Bolondos dallamok filmszéria leghíresebb karakteréről, Tapsi Hapsi nyúlról.

 

A stúdió hivatalosan még nem jelentette be a projektet, ezért nem áll rendelkezésre több információ, például a szereplők vagy más alkotók neve. Rugan közösségi háló oldalán és weboldalán is közzétette a hírt, de később törölte onnan - addigra azonban már más szerverek is felfigyeltek a hírre, így az szélesebb körben is nyilvánoságra került. 

 

Rugan korábban többek között a Netflix A Bridge Hollow-i átok című horrorkomédiáján dolgozott, 2004-ben pedig ő írta és rendezte az Alice's Misadventures in Wonderland című filmet. Az új Tapsi Hapsi mellett állítólag a Netflix számára írja az Elf on the Shelf című karácsonyi mesét is. Ami a Bolondos dallamok-filmek karaktereit illeti, Tapsi Hapsi 1938-ban debütált, és azóta számtalan rövid- és nagy műsorban és filmben szerepelt, legutóbb például a kultikus Space Jam film folytatásában. Az ő és más karakterek nagy katalógusát az HBO Max streaming szolgáltatás könyvtárában tekinthetik meg a nézők. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

2023.11.11

Egy év és néhány hónap telt el azóta, hogy bejárta a világot a hír, miszerint a Warner Bros. stúdió lemondta a DC univerzum már leforgatott és szinte kész, a várva várt Batgirl című képregényfilmjét,… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Cillian Murphy visszatér a zombikhoz

Cillian Murphy visszatér a zombikhoz

2024.05.18

Kevés projekt körül volt akkora felhajtás az elmúlt hónapokban, mint Boyle következő apokaliptikus víziója körül. A 28 nappal később és a 28 héttel később című filmek folytatásáról, amelyekben Nagy… (több)

Az Országúti diszkó folytatást kap

Az Országúti diszkó folytatást kap

2024.05.16

A Doug Liman rendezte Országúti diszkó (Road House) című, akcióval teli verekedős filmet alig két hónapja mutatták be a Prime Video csatornán, és a mai napig közel nyolcvanmillióan látták a… (több)