vissza az összes hírhez
A Blade leszerződött A törvény nevében forgatókönyvírójával

A Blade leszerződött A törvény nevében forgatókönyvírójával

2023.04.29 Szerző dO_od

Hamarosan elkezdődik az új Blade film forgatása, és most érkezett a hír, hogy Nic Pizzolatto forgatókönyvíró, és A törvény nevében antológiasorozat alkotója már néhány hete dolgozik a projekten. Pizzolatto már dolgozott együtt a Blade sztárjával, Mahershala Ali színésszel az említett sorozat harmadik évadán, így most a színész visszahívta őt, hogy szerkessze meg a forgatókönyv legújabb változatát, és egészítse ki valamivel a repertoárjából, amivel Ali a jelek szerint A törvény nevében című sorozat harmadik évadánál nyilvánvalóan elégedett volt.

 

A filmet Yann Demange ('71) rendezi majd, a forgatókönyv korábbi változatát Michael Starrbury (A Central parki ötök) írta. A projektnek eddig nem volt éppen könnyű útja a kamerák elé: a film tavaly elvesztette Bassam Tariq (Mogul Mowgli) rendezőt, és a forgatókönyvet, amellyel Ali állítólag nagyon elégedetlen volt, teljesen ki kellett dobni. Most mindenesetre úgy tűnik, hogy minden rendben van, így májusban elkezdődhet a forgatás, ahol Ali mellett Mia Goth színésznő egy egyelőre nem részletezett negatív szerepben áll majd a kamera elé. A film 2024 szeptemberében érkezik a mozikba. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

2024.01.27

Tíz évvel ezelőtt Matthew McConaughey abszolút csúcson volt. Egy főszerep egy olyan Nolan-filmben, amely az elmúlt évtized egyik legjobb sci-fi filmje lett. A Mielőtt meghaltam című filmért pedig… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

2023.06.14

Az írósztrájk kezd a stúdióknak gondokat okozni. Ahelyett, hogy az íróknak rendes honoráriumot fizetnének, illetve a nyereség jól megérdemelt százalékát, az olyan főnökök, mint David Zaslav (Warner… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

tegnap

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)