vissza az összes hírhez
A Cyberpunk 2077 videójátéknak élőszereplős adaptációja lesz

A Cyberpunk 2077 videójátéknak élőszereplős adaptációja lesz

2023.10.05 Szerző dO_od

Jó hír a cyberpunk és általában a sci-fi műfaj rajongói számára. A Cyberpunk 2077 videójátéknak ugyanis hivatalosan is élőszereplős adaptációja lesz. A Cyberpunk: Edgerunners című sikeres animációs sorozat után ez lesz a CD Projekt Red játékstúdió által bemutatott világ újabb bővítése, amely közelmúltban jelentette meg a Phantom Liberty játék első bővítését is, amelynek jelenleg kiváló visszajelzései vannak, és nagyrészt orvosolta az eredeti játék megjelenését kísérő kissé kínos benyomásokat.

 

Mindenesetre a bejelentett projekt a fejlesztés igen korai stádiumában van. A CDPR mellett az Anonymous Content csapat is dolgozik rajta, amelynek nevéhez olyan sorozatok fűződnek, mint A törvény nevében és a Shantaram, vagy a Törvényen kívüli király és A visszatérő című filmek. Egyelőre azonban nem világos, hogy az újdonság tévésorozat vagy játékfilm lesz-e. A sajtóközleményben továbbá az áll, hogy a projekthez jelenleg forgatókönyvírót keresnek.

 

Mint már elhangzott, a Cyberpunk 2077 videójáték (amely többek között Keanu Reeves arcát a Johnny Silverhand szerepében vagy Idris Elba arcát a Solomon Reed ügynök szerepében köti a filmiparhoz) jelenleg nagyon népszerű. A játékból nemrég 25 millió példányt adtak el, a bővített változatából pedig már 3 millió darabot. Ezért egy élőszereplős adaptációnak, spin-off vagy akár prequel változatnak is van értelme, akárcsak jövőben az Edgerunners sorozat második évadának vagy bármely más projektnek, amely ebből az univerzumból születik.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

2024.01.27

Tíz évvel ezelőtt Matthew McConaughey abszolút csúcson volt. Egy főszerep egy olyan Nolan-filmben, amely az elmúlt évtized egyik legjobb sci-fi filmje lett. A Mielőtt meghaltam című filmért pedig… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)