vissza az összes hírhez
A harmadik Deadpool-film régi ismerősökkel tér vissza

A harmadik Deadpool-film régi ismerősökkel tér vissza

2023.05.20 Szerző dO_od

A Marvel Studios Ryan Reynolds, Hugh Jackman és Shawn Levy (Free Guy) rendező együttműködésével már egy ideje a Deadpool filmszéria harmadik részén dolgozik. A népszerű, R-besorolású szuperhős filmszéria folytatása most először teljes mértékben támaszkodhat a Marvel szinte teljes karakter- és eseménykatalógusára, miközben megőrzi brutalitását és egyedi stílusú humorát, sok közönséges célzással. A fent említetteken kívül már egy ideje ismert tény, hogy Emma Corrin fogja játszani a film főgonosz karakterét. Mellette Matthew Macfadyen is újonnan csatlakozott a filmhez, egyelőre nem részletezett szerepben. 

 

Az első két filmből ismerős karakterek is visszatérnek: Brianna Hildebrand, Negasonic Teenage Warhead szerepében és Shioli Kutsuna a barátnője, Yukio szerepében frissen csatlakozott a harmadik Deadpool-film szereplőgárdájához. Karan Soni és Leslie Uggams szereplése Dopinder és Blind Al szerepében, illetve Morena Baccarin, Vanessa szerepében és Stefan Kapičič, Colossus szerepében már biztos. A rajongók kedvence Peter sem fog hiányozni, Rob Delaney alakításában. Aki azonban most hiányozni fog, az T. J. Miller színész, akit Reynolds egyszer már bepanaszolt a nem megfelelő viselkedése miatt, ráadásul Millert 2017-ben szexuális zaklatással is megvádolták, 2018-ban pedig hamis bombariadó miatt letartóztatták. Azóta nincs elárasztva munkaajánlatokkal. 

 

A forgatókönyvet mindenesetre Paul Wernick és Rhett Reese írta (mindkét előző rész, illetve a Ghosted című vígjáték), Zeb Wells (Amazon: Ügyvéd) és természetesen Ryan Reynolds, illetve Shawn Levy segítségével. A forgatás a következő hetekben kezdődik Londonban, a film premierje pedig jövő év novemberében várható, amikor a film elindítja az MCU hatodik szakaszát. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

A Sony Stúdió elhalasztja a tervezett premiereket

2024.04.27

Ha képregényfilmek rajongója vagy, és idén nyáron egy jó adag akciót vártál, akkor van számodra egy rossz hírünk. A Marvel Comics lapjairól származó Pókember szóló gonosztevője, a régóta várt és már… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

Boldog ünnepeket és BÚÉK 2024!

2023.12.24

Ha a második Dűne film nem lett volna áthelyezve 2024 tavaszára, az elmúlt filmév kivételes lett volna. Így is nagyszerű volt, tele filmes meglepetésekkel. A legnagyobb meglepetés a közösségi hálók … (több)

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

A kaszkadőr egy kicsit később érkezik

2023.11.15

Ismét itt van a közelmúltban véget ért színészsztrájk egy következménye. Az Universal Pictures stúdió kénytelen volt két hónappal elhalasztani a Ryan Gosling főszereplésével készült,… (több)

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

Mangold Logan - Farkas filmje az MCU-kánon része

2023.11.03

Miután bejelentették, hogy a Deadpool következő, egyelőre hivatalos cím nélküli folytatásában, a korábbi részekre is utalva, Ryan Reynolds mellett végre a visszatérő Hugh Jackman is feltűnik majd, a… (több)

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

Hollywood a biztonságra akarja helyezi a hangsúlyt

2023.09.28

Az írók sztrájkja hivatalosan véget ért, a következő napokban és hetekben meg kell oldani még a színészek sztrájkját is, és most ugyan lassan, de annál biztosabban úgy tűnik, hogy Hollywood még az év… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

tegnap

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)