vissza az összes hírhez
Ana de Armas túlélésért fog küzdeni

Ana de Armas túlélésért fog küzdeni

2023.05.15 Szerző dO_od

Ezen a héten kezdődik a Cannes-i Filmfesztivál, és ez általában a néhány várható premierrel kapcsolatos vélemények mellett sok megkötött üzletet és jóváhagyott filmújdonságot is jelent. Az egyik ilyen most Ron Howard (Thirteen Lives, Hajsza a győzelemért) készülő Origin of the Species című filmje, amely több sztárt is vonzott. 

 

A népszerű rendező készülő túlélős thrillerében Ana de Armas (007 Nincs idő meghalni), Jude Law (Sherlock Holmes), Alicia Vikander (Ex Machina) és Daniel Brühl (Nyugaton a helyzet változatlan) találkoznak a kamera előtt. A történet pedig egy olyan emberekből álló csapatról szól, akik elmenekülnek a modern társadalom elől, hogy tiszta lappal induljanak a Galapagos-szigeteken. A sztorit Charles Darwin története ihlette, aki ugyanitt írta meg az evolúcióról szóló könyvét (innen a film címe). Nyilván nem egy mese lesz, és a filmben a túlélésért folytatott küzdelem mellett állítólag lesz egy kis fekete humor is.  

 

A forgatás mindenesetre még idén elkezdődik Ausztráliában, a forgatókönyv mögött Noah Pink (Tetris) áll. Armas jövőre a John Wick filmszéria akciós spin-off változatában lesz látható, Ballerina cím alatt, Law előtt pedig a Star Wars filmszéria van, Skeleton Crew címmel, Vikander most egy kis színészi szünetet tartott, Brühl pedig hamarosan újra eljátszhatja Zemo báró szerepét a Marvel stúdió Thunderbolts című filmjében.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Ballerina egy év késéssel érkezik

A Ballerina egy év késéssel érkezik

2024.02.22

A gyilkos John Wick és Ana de Armas színésznő rajongói kénytelenek lesznek elfojtani a csalódottság könnycseppjeit, mert a közös akciós kalandjukra jóval többet kell majd várni. A régóta készülő, és… (több)

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

A Fantastic Four szereposztása megerősítve

2024.02.15

Nem volt ugyan nagy titok, de hivatalosan sem erősítették meg. Ez tegnap, Valentin-napon megváltozott, amikor a Marvel stúdió bejelentette a Fantastic Four című film végleges szereposztását. Pedro… (több)

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

Steven Yeun nem lesz a Thunderbolts-ban

2024.01.03

A dél-koreai színész útja a Marvel-utakon már a nagy ambíciókkal megtervezett kezdés előtt véget ért. Bár hivatalos megerősítést arról, hogy Steven Yeun (The Walking Dead, Legyőzhetetlen) a… (több)

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

A negyedik John Wick rendezői verziót kap

2023.06.21

A John Wick akció filmszéria legújabb része hatalmas tarolása a mozikban elképesztő, 427 millió dolláros bevételt hozott, és a múlt héten végre a fizetős VOD-szolgáltatásokba került, hamarosan pedig… (több)

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

2023.06.14

Az írósztrájk kezd a stúdióknak gondokat okozni. Ahelyett, hogy az íróknak rendes honoráriumot fizetnének, illetve a nyereség jól megérdemelt százalékát, az olyan főnökök, mint David Zaslav (Warner… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

Jeff Bridges visszatér a Tronhoz

2024.05.03

Jeff Bridges visszatér a számítógépes áramkörök színes, digitális világába. A Walt Disney Pictures stúdió készülő Tron: Ares című filmjében újra eljátssza Kevin Flynn videojáték-fejlesztő szerepét,… (több)

Újabb Mad Max készül

Újabb Mad Max készül

2024.05.02

Alig néhány hét múlva visszatérhetünk a mozikban a látnok George Miller (Mad Max) által teremtett dinamikus világba. A Furiosa - Történet a Mad Maxből című film május 23-án érkezik a mozikba, vagyis… (több)