vissza az összes hírhez
Készül egy új animált Tapsi Hapsi-film

Készül egy új animált Tapsi Hapsi-film

2023.05.04 Szerző dO_od

Robert Rugan, elismert forgatókönyvíró és reklámfilmrendező közelmúltban egy podcastban elárulta, hogy Warner Bros. Pictures társasággal szerződött, hogy írjon egy új élőszereplős és animációs hibrid filmet a Bolondos dallamok filmszéria leghíresebb karakteréről, Tapsi Hapsi nyúlról.

 

A stúdió hivatalosan még nem jelentette be a projektet, ezért nem áll rendelkezésre több információ, például a szereplők vagy más alkotók neve. Rugan közösségi háló oldalán és weboldalán is közzétette a hírt, de később törölte onnan - addigra azonban már más szerverek is felfigyeltek a hírre, így az szélesebb körben is nyilvánoságra került. 

 

Rugan korábban többek között a Netflix A Bridge Hollow-i átok című horrorkomédiáján dolgozott, 2004-ben pedig ő írta és rendezte az Alice's Misadventures in Wonderland című filmet. Az új Tapsi Hapsi mellett állítólag a Netflix számára írja az Elf on the Shelf című karácsonyi mesét is. Ami a Bolondos dallamok-filmek karaktereit illeti, Tapsi Hapsi 1938-ban debütált, és azóta számtalan rövid- és nagy műsorban és filmben szerepelt, legutóbb például a kultikus Space Jam film folytatásában. Az ő és más karakterek nagy katalógusát az HBO Max streaming szolgáltatás könyvtárában tekinthetik meg a nézők. 

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

Warnerék ismét törlik egy kész filmet

2023.11.11

Egy év és néhány hónap telt el azóta, hogy bejárta a világot a hír, miszerint a Warner Bros. stúdió lemondta a DC univerzum már leforgatott és szinte kész, a várva várt Batgirl című képregényfilmjét,… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Az Országúti diszkó folytatást kap

Az Országúti diszkó folytatást kap

2024.05.16

A Doug Liman rendezte Országúti diszkó (Road House) című, akcióval teli verekedős filmet alig két hónapja mutatták be a Prime Video csatornán, és a mai napig közel nyolcvanmillióan látták a… (több)

Legfrissebb hírek

Az időzóna megváltozott