vissza az összes hírhez
Aronofsky az A24-nél Elon Musk életrajzára készül

Aronofsky az A24-nél Elon Musk életrajzára készül

2023.11.10 Szerző Goldbeater

Csak idő kérdése volt, hogy mikor következik be. A Variety hírportál legfrissebb információi szerint az A24 stúdió égisze alatt készül majd egy életrajzi film az amerikai mérnökről, vállalkozóról, multimilliárdosról és jelenleg a bolygó leggazdagabb emberéről, Elon Muskról. Sőt, már a rendező nevét is bejelentették, aki elvállalja a projektet. Ez pedig nem más, mint Darren Aronofsky szerző (Fekete hattyú, A pankrátor), aki legutóbb is az A24 produkciós cég számára dolgozott, ami a tavalyi, Brendan Fraser főszereplésével készült A bálna című dráma volt, amiért Oscar-díjat is kapott.

 

A többek között a Tesla és a SpaceX cégek vezérigazgatójának, Elon Musknak az élettörténete Walter Isaacson író idén szeptember 11-én az Egyesült Államokban megjelent, hitelesített életrajzán alapul majd, amelynek a filmjogaiért a hollywoodi stúdiók állítólag nagy csatát vívtak. Ráadásul nem ez az első eset, hogy Isaacson műve szolgál majd alapjául egy azonos című életrajzi filmhez. 2015-ben a Steve Jobs című könyve lett az alapja a Universal Pictures azonos című filmjének, amelyben Michael Fassbender alakította az Apple cég egykori vezérigazgatóját.

 

A készülő projektről és a főszereplő lehetséges szereposztásáról egyelőre nem tudni további részleteket, de tekintettel a híres névre, a már bizonyított rendezőre és az egyre ambiciózusabb A24 stúdióra, amely az elmúlt években egyik sikert a másikra halmoz (ideértve a 2022-ben kapott Oscar-díjat a Minden, mindenhol, mindenkor című filmért, a legjobb film kategóriában), a jövőben még sokat fogunk hallani erről a készülő életrajzi filmről.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

Soderbergh a haveroktól a kémekhez megy át

2024.01.21

Nem is olyan régen új híreket írtunk az Ocean's Eleven – Tripla vagy semmi című film világából. George Clooney (Gravitáció) ugyanis elárulta, hogy készen van egy forgatókönyv, ami a trilógia utolsó… (több)

A világ legőrültebb mozija nyílik Las Vegasban

A világ legőrültebb mozija nyílik Las Vegasban

2023.09.18

Ha igazán mély nézői élményre vágyunk, akkor egy IMAX-mozi felé vesszük az irányt. Las Vegas azonban az audiovizuális élmény egy egészen új szintjét szeretné nyújtani az embereknek. Itt épült fel a 2… (több)

Meghalt Mark Margolis színész

Meghalt Mark Margolis színész

2023.08.04

Nyolcvanhárom éves korában csütörtökön a New York-i Mount Sinai kórházban rövid betegség után elhunyt Mark Margolis amerikai színész, akit sok néző leginkább a Totál szívás és a Better Call Saul… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

tegnap

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)