vissza az összes hírhez
Taylor Swift a mozikban

Taylor Swift a mozikban

2023.09.01 Szerző dO_od

...és hatalmas lesz! Ha még nem láttad Taylor Swift énekesnő, aki világhírű szupersztár is, idei óriási turnéját, akkor jó híreink vannak számodra. Azon kívül, hogy Eras Tour még csak a felénél tart, és Swift jövőre is tervezi fellépéseket a koncerttermekben, mozikban is látható lesz a Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film című szereplős koncertfelvétel, amely idén ősszel érkezik. Az első jegyeladások, illetve az a tény szerint, hogy a híres horrorfilm, Az ördögűző: A hívő új verziója már most inkább elhagyta a korábban kitűzött időpontját úgy tűnik, újabb box office sikerre számíthatunk.

 

A koncertfelvétel világszerte október 13-án érkezik a mozikba és az IMAX-mozikba is, ezzel egy héttel előbbre, október 6-ára lett előre hozva Jason Blum produkciójában készült új Ördögűző-film (aki erre tréfásan reagált a Twitter-en). Amikor elkezdődött a mozibelépők elővételes értékesítése, az amerikai AMC és Fandango hálózatoknál majdnem lefagytak a szerverek, akkora érdeklődés volt az amerikai közönség részéről. Sőt, Deadline hírportál még arról is beszámolt, hogy a jelenlegi számok szerint a film az első hétvégén akkora bevételt hozhat, mint korábban a Marvel stúdió alapfilmjei, például a Bosszúállók. Pedig a film mögött nem áll sem nagy stúdió, sem komplex marketing, minden többé-kevésbé magán az énekesnőn és a közösségi hálózatainak erején múlik.

 

Ami pedig magát a turnét illeti, az már most az egyik legnagyobb turné, amit valaha is megtartottak. A Deadline portál szerint az Eras Tour már eddig is mintegy 600 millió dollárt hozott, ami a történelemben a legnagyobb összeg egy szingli énekesnő esetében. A végösszeg pedig akár 1,4 milliárdot is elérhet. A koncert filmváltozatáért mindenesetre Sam Wrench rendező felel, aki már készített hasonló felvételeket Billie Eilish, Mary J. Blige énekesnők és BTS nevű zenekar számára is.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

96. Academy Awards - eredmények

96. Academy Awards - eredmények

2024.03.11

Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a Los Angeles-i Dolby Színházban tartották az Amerika Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia kilencvenhatodik Oscar-díjkiosztó ünnepségét, amelyen összesen… (több)

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

Matthew McConaughey tűzzel fog harcolni

2024.01.27

Tíz évvel ezelőtt Matthew McConaughey abszolút csúcson volt. Egy főszerep egy olyan Nolan-filmben, amely az elmúlt évtized egyik legjobb sci-fi filmje lett. A Mielőtt meghaltam című filmért pedig… (több)

Az ördögűző film folytatása bajban van

Az ördögűző film folytatása bajban van

2024.01.12

A hollywoodi Universal Pictures és a Blumhouse Productions stúdiók nagy terveket dédelgetnek az Ördögűző filmszéria nemrég történt újjáélesztésével, amely A hívő alcímet kapta. Az NBCUniversal… (több)

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

Új Spawn 2025-ben

Új Spawn 2025-ben

2023.10.02

Spawn, a minden idők egyik legismertebb képregényszereplő Todd McFarlane szerzőtől meglepő módon eddig csak egyetlen élőszereplős adaptációt kapott, Michael Jai White főszereplésével 1997-ben, és egy… (több)

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

Ki lesz látható a harmadik Deadpool-filmben?

2023.08.14

Attól a pillanattól kezdve, hogy Marvel megnyitotta kapukat az alternatív univerzumok előtt, amelyek a filmekben egyetlen nagy multiverzumot alkotnak, elindultak a rajongók találgatásai a jövőbeli… (több)

Hirdetés

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Legfrissebb hírek

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

Hugh Jackman és Robin Hood halála?

2024.05.06

Elég sok Robin Hood-film készült már? Úgy tűnik, nem. Ez a mostani azonban eléggé kilóghat a sorból. A készülő The Death of Robin Hood című alkotás ugyanis egy kicsit sötétebb változatban fogja újra… (több)

Meghalt Bernard Hill színész

Meghalt Bernard Hill színész

2024.05.05

Hetvenkilenc éves korában elhunyt Bernard Hill brit színész, aki olyan filmekben vált ismertté, mint a Titanic, a Ragadozók és A Gyűrűk Ura trilógia. A szomorú hírrel a BBC televíziós csatorna állt… (több)