vissza az összes hírhez
A setét torony állítólag jó úton halad

A setét torony állítólag jó úton halad

2023.08.10 Szerző dO_od

Tavaly év végén megerősítették, hogy az elismert horrorfilmes Mike Flanagan (Mise éjfélkor, A Hill-ház szelleme) lesz A setét torony cím alatt futó, Stephen King híres fantasy-sorozat új adaptációjának irányítója. A projekt egy ötrészes sorozat lesz, amelyet két játékfilmmel is kiegészítenek, Flanagan és udvari producere, Trevor Macy pedig az Amazon számára készítik az ambiciózus alkotást, miután otthagyták a Netflix-et.

 

Most mindenesetre Flanagan megerősítette, hogy a projekt sínen van. A haladás érthető módon a sztrájk miatt leállt, azonban a két King-műve adaptációjának írója és rendezője máris biztosította a rajongókat, hogy ez az egész kolosszus biztosan nem veszített lendületéből, állítólag remek partnerei vannak, és az egész csapat rengeteg munkát végzett a tavasz folyamán. Amint vége a sztrájknak, A setét torony lesz az első számú prioritása. Aztán szó szerint azt mondta:

 

„Jó érzéssel tölt el, hogy hol tartunk. Bár ahol most vagyunk, az egy stop a sztrájk miatt. De nagyszerű tavaszunk volt, és óriási léptekben haladunk a projekttel. És minden okom megvan azt hinni, hogy a sztrájk végén A setét torony lesz az első számú prioritás. Nagyszerű partnereink vannak, akikről nem beszélhetek, szenzációs színészek dolgoznak rajta, akikről nem beszélhetek, és potenciálisan úttörő megközelítéseink is vannak a forgatáshoz, amiről most nem beszélhetek. Azt azonban elmondhatom, hogy egyáltalán nem váltak valóra azok a félelmeim, hogy a sztrájk bármilyen módon is hátráltatná a projektet, és én teljesen nyugodt lehetek és a munkára összpontosítva tudok dolgozni”.

 

Flanagan még az idén a Netflix-en elindítja legújabb sorozatát, a The Fall of the House of Usher címmel, amelyben Bruce Greenwood, Willa Fitzgerald, Mark Hamill, Carla Gugino, Carl Lumbly és Kate Siegel is szerepel. A projekt Edgar Allan Poe költő művén alapul.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

A Paramount sok új projektet jelentett be

A Paramount sok új projektet jelentett be

2024.04.12

Ha valamelyik hollywoodi stúdió igazán nagy energiával volt jelen az idei CinemaCon konferencián Las Vegasban, és a világ minden tájáról érkező filmesek előtt minél jobb fényben akart bemutatkozni,… (több)

Rengeteg horrorfilm folytatása vár ránk

Rengeteg horrorfilm folytatása vár ránk

2023.11.02

Ahogy idén az ausztrál Beszélj hozzám! című film, az amerikai Gonosz halott - Az ébredés című film, vagy a jelenleg a mozikban és a streaming csatornákon is futó, legújabb Öt éjjel Freddy… (több)

Meghalt Cormac McCarthy, elismert író

Meghalt Cormac McCarthy, elismert író

2023.06.13

89 éves korában elhunyt Cormac McCarthy elismert író, forgatókönyvíró és Pulitzer-díjas regényíró. A szomorú hírt fia, John McCarthy erősítette meg. A híres író nevéhez olyan alapművek fűződnek, mint… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

Vin Diesel negyedik alkalommal Riddick szerepében

2024.05.08

Kétségtelenül sok olyan filmszéria létezik, amelynek folytatását a nézők örömmel látnák. Minden új pletykával, ami egy közkedvelt filmszéria lehetséges folytatásáról szól, a reményeik egyre nőnek, és… (több)