vissza az összes hírhez
Clint Eastwood utolsó filmjére készül

Clint Eastwood utolsó filmjére készül

2023.03.31 Szerző dO_od

A legendás színész és rendező, Clint Eastwood (Gran Torino, Nincs bocsánat) idén tölti be a 93. életévét. Azonban ez a filmes legenda még nem mondta ki az utolsó szavát. A friss hírek szerint Eastwood most készíti utolsó filmjét, melynek munkacíme Juror #2. A film állítólag a Warner Bros. stúdiónál fog kikötni, ahol a filmalkotó a karrierje nagy részét töltötte, annak ellenére, hogy miután a Discovery élére David Zaslav került, az akkori öltönyösöket megszidalmazták, amiért egyáltalán jóváhagyták Eastwood Cry Macho – A hazaút című filmjét, ami egyenesen az HBO Maxra került, és a világjárvány idején nagy pénzügyi veszteséget okozott a stúdiónak. Most úgy néz ki, hogy Zaslav mégiscsak tiszteletben tartja bizonyos vállalásokat, és megengedi, hogy a stúdió hagyja Eastwoodot a saját útját járni.

 

Ami az új filmet illeti, Eastwood jelenleg írja, és még idén szeretne a kamera mögé állni. A történet egy esküdtszék tagjáról szól, aki rájön, hogy bizonyos fokig ő okozta az ügy egyik áldozatának halálát. Ekkor el kell majd döntenie, hogy befolyásolja-e a tárgyalást úgy, hogy megvédje magát, vagy bevallja, és hagyja, hogy az igazságszolgáltatás tegye a dolgát. Az egész egy kicsit a Tizenkét dühös ember variációjának hangzik, ami Eastwood rendezésében talán nem is lenne olyan rossz. A rendező még nem választott szereplekőt, de állítólag Nicholas Hoult (Renfield) és Toni Collette (Mafia mama) is szóba kerültek a főszerepekre.

 

Bár a Juror #2 című filmet Eastwood utolsó filmje jelzést kapott - a rendező környezetében dolgozók szerint nem biztos, hogy ez valójában így is lesz. Ha Eastwood végül úgy dönt, hogy szögre akasztja a rendezést, a hírek szerint teljesen el akar tűnni a közéletből. De arra is van esély, hogy ebben az áldott korban úgy dönt, hogy az új filmje után megvalósítja újabb álomprojektjét. Valószínűleg sok minden az egészségi állapotán is fog múlni.

Hirdetés

Kapcsolódó hírek

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

Nicholas Hoult lesz a következő Lex Luthor

2023.11.21

Ha nem megy Batmannel, Nicholas Hoult színésznek (Mad Max - A harag útja, A menü) meg kellett elégednie Lex Luthorral. Valójában a brit színész volt az egyik favorit Reeves denevér-szuperhősének… (több)

A DC megtalálta Supermanjét

A DC megtalálta Supermanjét

2023.06.28

A múlt hét végén Los Angelesben zajlott a válogatások utolsó szakasza, hogy megtalálják az új Superman-t az újraindított DC Univerzum számára. A Warnerék főnöke, David Zaslav, Peter Safran producer… (több)

A Warner Bros. vissza akarja szerezni Nolant

A Warner Bros. vissza akarja szerezni Nolant

2023.06.15

Egy viharos időszak után, az új vezetőség érkezése és az újra megtalált stabilitás után úgy tűnik, hogy a Warner Bros. stúdió ismét elkezdi ápolni a kapcsolatokat a már befutott filmesekkel. Ezek a… (több)

Mi a helyzet a Superman szereplőivel?

Mi a helyzet a Superman szereplőivel?

2023.05.14

James Gunn rendező jelenleg lelkes kritikáknak és ígéretes bevételeknek örül, A galaxis őrzői filmszéria harmadik részével kapcsolatban, és a Marvel-től való távozása alkalmával ennél jobb búcsút nem… (több)

Hirdetés

Legolvasottabb hírek

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

Mire készül most Guy Ritchie rendező?

2024.01.19

Guy Ritchie brit rendező (Úriemberek, Egy igazán dühös ember) az utóbbi években igen gyors alkotói tempóba merült. Míg tavaly sikerült a mozikba juttatnia a Fortune hadművelet – A nagy átverés című… (több)

Legfrissebb hírek

Meghalt Roger Corman

Meghalt Roger Corman

2024.05.12

A filmvilág elveszített az amerikai filmművészet egyik ikonját: a kaliforniai Santa Monicában elhunyt Roger Corman legendás amerikai rendező, producer és forgatókönyvíró. Tekintélyes kort élt meg,… (több)

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

Az új Gyűrűk Ura-film régi ismerősökkel érkezik

2024.05.09

Ez is eljött. Új filmekről a Középföldéről már lassan egy éve beszélnek, amióta Warnerék megvásárolták az ismert és népszerű történetek és karakterek jogait. Most azonban a stúdió vezérigazgatója,… (több)