Tartalmak(1)

Rocky Balboa Philadelphia külvárosában, az olasz szegénynegyedben él. Az egyetlen kitörési pont számára a boksz: ha elég kitartása van a küzdelemhez és jól fel tudja használni tehetségét és erejét, igazi nagy bokszoló válhat belőle, profi világbajnok, aki milliókat keres! Edzője, Mickey akkor látja elérkezettnek a pillanatot, amikor a városba érkezik a kor boksz-sztárja, Apollo Creed. Ha Rocky kihívja és legyőzi Apollót, egy pillanat alatt megismeri a nevét egész Amerika. (RTL Klub)

(több)

Kapcsolódó hírek

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

Meghalt Burt Young színész

Meghalt Burt Young színész

2023.10.19

Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Burt Young, Oscar-díjra jelölt amerikai színész, akit sok rajongó leginkább a Rocky Balboa-ról szóló népszerű filmszériából ismeri, amelyben Paulie Pennino… (több)

Úton vannak a sorozatok rebootjai

Úton vannak a sorozatok rebootjai

2023.04.16

Gyerekkorodban imádtad a Baywatch-t, a Csillagkaput, a Robotzsarut vagy esetleg a Doktor Szöszit? Akkor talán érdekelhet, hogy ezek a márkák és még néhány másik is reboot-verziót kap. A legtöbbjük… (több)